Η τρυφερή ανάρτηση Ελληνίδας τραγουδίστριας πέντε μέρες μετά τη γέννηση του γιου της – ΦΩΤΟ

Πριν από πέντε ημέρες έφερε στον κόσμο το όμορφο μωράκι της, τον γιο της, τον οποίο μάλιστα σκοπεύουν με τον σύζυγό της να τον ονομάσουν Κάρολο. Το “μαρτύρησε” η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram όταν γεννήθηκε ο μικρός. Ο λόγος για την Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία επανήλθε με μια νέα, τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία του μωρού της να κοιμάται με την ίδια να δηλώνει τρισευτυχισμένη.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στο Instagram:

“Φεγγαράδα!

Ήρθα λοιπόν σ αυτό το γήινο κόσμο στις 8 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 ακριβως!

Η μαμά και ο μπαμπάς δε μέ περίμεναν τόσο γρήγορα αλλά εγώ δεν άντεχα να μας χωρίζει αυτό το δέρμα. Ήθελα να νιώσω τα Χάδια τους πάνω στο κορμάκι μου, να τους μυρισω και να τους σφιξω το δάχτυλο που είχαν την υπομονή να με περιμένουν τόσο καιρό!

Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά άκουσα πως θα με πουν Κάρολο.

Το Κάρολος μου ακούγεται γενναίο.

Ετσι Χρειάστηκε να παλέψω με μια μάζα που ονομάζεται μητρα για πέντε ολόκληρες μέρες για να καταφέρω να βγω.

Η μαμά μου εκείνη τη μερα χόρευε ρυθμικά με μουσικές και ανέπνεε βαθιά, άλλοτε τραγουδούσε και γω ένιωθα να έρχομαι ολοένα και πιο κοντά, και όλο αυτή η μάζα με έσπρωχνε και με πίεζε.

Η μαμά μου φώναξε δυνατά και κατάλαβα πως ηρθε εκείνη η στιγμή, είδα ένα μικρό φως, άκουσα διαφορετικα τις μουσικές, και δεν διστασα…. Άλλωστε ήξερα πως θα νιώσω τα χέρια της πάνω μου κ θα με ζεστάνει με την ανάσα της.

Ο μπαμπάς μου ήταν εκεί κι αυτός και βοήθησε τη μαμά μου πολύ!

Χάρηκα πολύ που τους είδα, χθες το βράδυ κοιμήθηκαμε σ’ αυτό που ονομάζουν “σπίτι μας”

Μυρίζει διαφορετικά.

Νιώθω όμορφα.

Καλύτερα που ήρθα νωρίτερα…”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ