Έξαλλη η Μάιλι Σάιρους: Μεγάλωσα και κάνω τις επιλογές μου – Συνηθίστε το γεγονός ότι θα βγαίνω ραντεβού

Η διάσημη τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και αναφέρθηκε σε εκείνους που την κατακρίνουν για τις επιλογές που κάνει στην προσωπική της ζωή.

“Γνωρίζω ότι ο κόσμος επένδυσε στην προηγούμενη σχέση μου γιατί αισθάνθηκε ότι το έζησε από την αρχή. Πιστεύω πως για αυτό ο κόσμος πάντα έδειχνε ενδιαφέρον για τη ζωή μου και για το πώς ζω, γιατί με παρακολουθούσαν καθώς μεγάλωνα. Αλλά τώρα μεγάλωσα και κάνω τις επιλογές μου ως ενήλικας που ξέρω την αλήθεια, τις λεπτομέρειες, την πραγματικότητα. Ο κόσμος “ξέρει” μόνο όσα βλέπει στο διαδίκτυο”, έγραψε η Μάιλι Σάιρους.

“Οι άνδρες (ιδιαίτερα οι επιτυχημένοι) σπάνια δέχονται κριτική. Πηγαίνουν από την μία όμορφη γυναίκα στην άλλη και τις περισσότερες φορές χωρίς συνέπειες. Συνήθως αναφέρονται ως ‘καρδιοκατακτητές’ και τέτοια, ενώ οι γυναίκες αποκαλούνται ‘τ@@@@@@’ και ‘πόρνες’! Προσπαθώ να επιβιώσω στον κόσμο των ανδρών”, ανέφερε μεταξύ άλλων η διάσημη τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

“Πάντα προσπαθώ να βλέπω χαλαρά τον εαυτό μου και να σπάω πλάκα με εμένα και με την εικόνα που έχει για εμένα το κοινό. Συνηθίστε το γεγονός ότι θα βγαίνω ραντεβού”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ