Αποκαλύψεις για τη σχέση της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν – Ο μυστικός πόλεμος της ηθοποιού με τον παραγωγό – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν κέρδισε Όσκαρ με την ταινία “Ερωτευμένος Σαίξπηρ” η Γκουίνεθ Πάλτροου απογείωνε τον παραγωγό της Χάρβεϊ Γουάινστιν: “Πρέπει να πω ότι Χάρβεϊ Γουάινστιν είναι γνωστός ως ένας σκληρός άνθρωπος, αλλά αυτός ο άνδρας είναι εξαιρετικός. Αισθάνομαι ότι θα μπορούσα να κ’άνω ταινίες μόνο με τη Miramax (το στούντιο παραγωγής του) και να είμαι απολύτως χαρούμενη”.

Έπειτα από 20 χρόνια και στην 20ή επέτειο της κυκλοφορίας της ταινίας, η Πάλτροου ακουγόταν πολύ διαφορετική όσον αφορά στα αισθήματά της για τον ντροπιασμένο παραγωγό και πάλαι ποτέ πανίσχυρο άνδρα του Χόλιγουντ.

“Ήταν ένας νταής. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να τον αντιμετωπίσω. Δεν τον φοβόμουν. Επίσης, αισθανόμουν ότι μια περίοδο ήμουν το πρόσωπο της Miramax και αισθανόμουν ότι ήταν χρέος μου να τον απωθήσω. Είχαμε πολλούς καβγάδες” λέει πλέον η σταρ. Ο Γουάινστιν και η Πάλτροου είχαν μία πολύπλοκη και μυστήρια σχέση. Ένα νέο βιβλίο από τις ρεπόρτερ των New York Times που αποκάλυψε την αρρωστημένη δράση του μεγαλοπαραγωγού, ρίχνει φως στην πιο επιτυχημένη σχέση ηθοποιού-παραγωγού εδώ και δεκαετίες. Όπως αναφέρουν οι συγγραφείς του βιβλίου, η Πάλτροου δεν έκανε το παραμικρό για να εκτεθεί ο παραγωγός στο βιβλίο τους, αν και η ίδια έκανε καθώς ήταν η πρώτη Χολιγουντιανή ηθοποιός που απάντησε στις εκκλήσεις των ερευνητών για βοήθεια. Η Πάλτροου εργάστηκε πίσω από τις κάμερες και ήρθε σε επαφή με σταρ που οι δημοσιογράφοι δυσκολεύονταν να εντοπίσουν καθώς αναζητούσαν θύματα του Γουάινστιν.

Η Πάλτροου αποκάλυψε ότι όταν ήταν 22 ετών ο Γουάινστιν της έκανε ανήθικη πρόταση και ο τότε σύντροφός της Μπραντ Πιτ τον απείλησε ότι θα του σπάσει τα μούτρα αν το ξαναέκανε. Ωστόσο, αποκαλύπτοντας τι έκανε η ηθοποιός στο παρασκήνιο για να υπονομεύσει τον παλιό της μέντορα ακόμη κι αν συνέχισε να έχει επαγγελματική σχέση μαζί του, σύμφωνα με τις συγγραφείς του βιβλίου, άνοιξε πληγή στον παραγωγό. Μέσα σε ώρες από τις αποκαλύψεις για τον ρόλο της Πάλτροου, ο εκπρόσωπος του Γουάινστιν ειρωνεύτηκε την ηθοποιό για τους ισχυρισμούς της ότι υπήρξε κι αυτή θύμα του αλλά παρέμεινε σιωπηλή από τον φόβο για την καριέρα της.

“Η Γκουίνεθ Πάλτροου προέρχεται από γαλαζοαίματη οικογένεια του Χόλιγουντ. Ο πατέρας της ήταν κορυφαίος παραγωγός, η μητέρα της πασίγνωστη ηθοποιός, ο νονός της ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Δεν χρειαζόταν να κάνει ταινίες με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, ήθελε να κάνει και κέρδισε κορυφαία βραβεία και ήταν από τις πιο καλοπληρωμένες ηθοποιούς για περίπου μία δεκαετία. Είναι ανόητη υπόθεση ότι φοβόταν για την καριέρα της” ανέφερε ο εκπρόσωπος του παραγωγού σε δήλωσή του.

Δύο ημέρες αργότερα, διέρρευσαν στα Μέσα email που έδειχναν ότι παρά τους ισχυρισμούς ότι αυτή και ο Γουάινστιν σταμάτησαν να συνεργάζονται το 2003, συνέχισαν να είναι φίλοι και αυτός της προσέφερε κάποιες φορές ρόλους.

Πηγές κοντά στην Πάλτροου ισχυρίζονται ότι ο Γουάινστιν προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει από το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ