Επίθεση σε αστυνομικούς από πρώην διαγωνιζόμενη του X-Factor – ΦΩΤΟ

Εναντίον αστυνομικών επιτέθηκε πρώην διαγωνιζόμενη του X-Factor στη Βρετανία όταν εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένη με ένα μωρό στην μπροστινή θέση με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της μεθυσμένης και απερίσκεπτης οδηγού έπειτα από κλήση που δέχθηκαν από ανήσυχο κάτοικο της περιοχής.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, η 25χρονη Ολίμπια Μπάε Ντάισον από το Λινκολνσάιρ, είναι μία γυναίκα που πίνει χωρίς όρια. Ως έφηβη η Ντάισον πέρασε από δύο οντισιόν για το X-Factor το 2010 και τραγούδησε και μαζί με τους One Direction.

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, η νεαρή γυναίκα δίνει μάχη με το αλκοόλ και έχει συλληφθεί δύο φορές μέσα σε δύο εβδομάδες. Την πρώτη ήταν στις 8 Αυγούστου οπότε εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητό της με ένα μωρό, 15 μίλια από το σπίτι της ζητώντας οδηγίες από τους ντόπιους για το Σκέγκνες, 25 μίλια μακριά.

Άδεια μπουκάλια μπίρας και κρασιού βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της ενώ η μηχανή ήταν ακόμη ζεστή. Το μωράκι κοιμόταν στο μπροστινό κάθισμα ενώ το καθισματάκι του μωρού ήταν στο πορτ μπαγκάζ.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι ήταν παρκαρισμένη στο σημείο για ώρες και τότε οι αστυνομικοί της προσπάθησαν να της κάνουν αλκοτέστ αλλά εκείνη πέταξε το μηχάνημα στο έδαφος. Τότε επιτέθηκε στον αστυνομικό χτυπώντας τον στο κεφάλι και γρατζούνισε το πρόσωπό της με τα νύχια της κατά τη σύλληψή της.

Εννέα μέρες μετά, στις 17 Αυγούστου, η αστυνομία εκλήθη έπειτα από αναφορές ότι μία μεθυσμένη γυναίκα μάλωνε με μία άλλη. Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, η Ντάισον ήταν πεσμένη στο έδαφος, μεθυσμένη να ξεστομίζει βρισιές, και τότε συνελήφθη ξανά.

Η Ντάισον διαμαρτυρήθηκε ότι οι χειροπέδες ήταν πολύ σφιχτές και της πλήγωναν τους καρπούς και όταν η αστυνομικός πήγε να τις χαλαρώσει, η γυναίκα την κλώτσησε στον δεξί μηρό. Στη συνέχεια, στο αστυνομικό τμήμα φέρεται να κλώτσησε και πάλι την αστυνομικό.

Παραδέχθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ είχε στην επιμέλειά της ένα παιδί και ότι επιτέθηκε σε αστυνομικό στην πρώτη περίπτωση, αλλά και ότι οδηγούσε μεθυσμένη, προκαλούσε ταραχή και επιτέθηκε σε αστυνομικό στην δεύτερη περίπτωση. Η Ντάισον φέρεται να είναι αλκοολική από οικογένεια αλκοολικών που πίνουν χωρίς όρια. Όταν ήταν 16 χρονών και προσπαθούσε να φθάσει στους τελικούς του X Factor ενεπλάκη σε ένα επεισόδιο στο οποίο εμπλεκόταν ένας συγγενής της ο οποίος κατηγορήθηκε ότι άρπαξε δύο παιδιά από τους κοινωνικούς λειτουργούς.

Η Ντάισον καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 εβδομάδων με αναστολή για ένα έτος ενώ της απαγορεύθηκε η οδήγηση για 2 χρόνια. Επίσης, θα παρακολουθήσει μαθήματα οδήγησης για αποτοξινωμένους οδηγούς κάτι που θα μειώσει την ποινή της για έξι μήνες, θα υποβληθεί σε αποτοξίνωση για 25 ημέρες, θα πληρώσει 50 λίρες ως αποζημίωση σε κάθε αστυνομικό που χτύπησε αλλά και 207 λίρες σε δικαστικά έξοδα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ