Η Ντέμι Μουρ σε μία κατάθεση ψυχής – Ο βιασμός και η αποβολή που τη στιγμάτισαν

Η διάσημη ηθοποιός Ντέμι Μουρ στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της που θα κυκλοφορήσει σύντομα αποκαλύπτει όλα όσα τη στιγμάτισαν.

Η 56χρονη σταρ στο βιβλίο αναφέρει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν 15 ετών και ότι 27 χρόνια αργότερα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα εθισμού.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι στα 42 της χρόνια και ενώ είχε σχέση με τον Άστον Κούτσερ έμεινε έγκυος, ωστόσο κατά τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της απέβαλε. Η απώλεια αυτή της στοίχισε πάρα πολύ και είχε ως αποτέλεσμα την εξάρτησή της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Μάλιστα, αναφέρει ότι οι δυο τους είχαν αποφασίσει να ονομάσουν το κοριτσάκι τους Τσάπλιν Ρέι.

“Μαζί του μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, βίωνα ξανά τη νιότη πολύ περισσότερο από όταν ήμουν πραγματικά σε αυτή την ηλικία”, σημειώνει στο βιβλίο η Ντέμι Μουρ και αναφέρει ότι προσπάθησαν ξανά, με την βοήθεια γιατρού αυτή τη φορά, για να αποκτήσουν ένα παιδί αλλά πως δεν τα κατάφεραν.

Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει ότι η αιτία του χωρισμού της με τον Άστον Κούτσερ ήταν το γεγονός ότι ο ηθοποιός δεν της ήταν πιστός.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ