“Επανασύνδεση” για Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάν Κασέλ – ΦΩΤΟ

Στη σκηνή του Φεστιβάλ Βενετίας επανασυνδέθηκαν οι πρώην σύζυγοι Μόνικα Μπελούτσι και Βενσάν Κασέλ και αυτή ήταν η πρώτη φορά που εθεάθησαν δημοσίως μαζί μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους.

Στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας προβλήθηκε σε ανανεωμένη εκδοχή η ταινία που είχαν πρωταγωνιστήσει οι δυο τους το 2002 το “Μη Αναστρέψιμος” η οποία είχε συγκλονίσει το κοινό με τη σκληρότητα και την ωμότητα αλλά και την εκπληκτική ερμηνεία της Ιταλίδας σταρ.

Κασέλ και Μπελούτσι ήταν παντρεμένοι από το 1999 έως το 2013 και μαζί έχουν δύο κόρες, τη 14χρονη Ντίβα και την 9χρονη Λεονί.

Μαζί τους στη σκηνή ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας Γκασπάρ Νοέ και ο διευθυντής του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας. Αλμπέρτο Μπαρμπέρα. Πάντως, ο φωτογραφικός φακός δεν τους συνέλαβε σε καμία στιγμή μόνους τους δυο τους ή έστω σε κοινή πόζα έστω και για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Η 54χρονη σταρ έλαμψε μέσα στην ημιδιάφανη κόκκινη δημιουργία ενώ ο 52χρονος πρώην σύζυγός της προτίμησε ένα πιο απλό look. Ο ίδιος έφθασε μόνος καθώς η 22χρονη σύζυγός του δεν τον συνόδευσε.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ