Αντεπίθεση από τη Μάιλι Σάιρους: Αγαπώ τον Λίαμ αλλά είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ

Αν και είχαν συμφωνήσει σε έναν φιλικό χωρισμό, τελικά όλα πήγαν στραβά και Λίαμ Χέμσγουορθ και Μάιλι Σάιρους βρίσκονται σε “πόλεμο”. Οι φίλοι της τον κατηγορούν για χρήση ουσιών και αναφέρουν ότι ήταν “βαρύς πότης” ενώ οι φίλοι του κάνουν λόγο για απιστίες εκ μέρους της popstar.

Άλλωστε, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Μάιλι εθεάθη σε κατάστρωμα γιοτ να φιλιέται περιπαθώς με τη νέα της σύντροφο Κέιτλιν Κάρτερ, ενώ απολάμβαναν το ταξίδι τους στη Λίμνη Κόμο.

Ο Λίαμ κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου επικαλούμενος αγεφύρωτες διαφορές, ενώ η Μάιλι φέρεται να απογοητεύτηκε καθώς περίμενε τον σύζυγό της πιο μοντέρνο και ανεκτικό, όπως άλλωστε δήλωνε η ίδια αναφερόμενη στον “ελεύθερο” γάμο της.

Η ίδια η Μάιλι υπερασπιζόμενη τον εαυτό της ξέσπασε στο twitter όπου σε αναρτήσεις της έγραψε ότι ποτέ δεν απάτησε τον Λίαμ αλλά τον αγαπά ακόμη. “Μπορεί να είμαι χιλιμπίλι αλλά δεν είμαι ψεύτρα” γράφει στη μακροσκελή ανάρτησή της και σημειώνει ότι έπρεπε να πάρει μια υγιή απόφαση για τον εαυτό της και αυτό είναι να αφήσει την παλιά ζωή της πίσω, επισημαίνοντας ότι πλέον είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ