Ο “πόλεμος” των πρώην – Σάιρους και Χέμσγουορθ αλληλοκατηγορούνται για ναρκωτικά και απιστίες

Η προσπάθεια για έναν πολιτισμένο χωρισμό μάλλον πήγε στράφι καθώς Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ ανταλλάσσουν κατηγορίες ανάμεσά τους προσπαθώντας να εξηγήσουν τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό εφτά μήνες μετά τον γάμο τους.

Σοκαριστικοί ισχυρισμοί για χρήση ναρκωτικών αλλά και απιστία έρχονται στη δημοσιότητα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού να διαρρέουν διαφορετικές ιστορίες ανάλογα με το… στρατόπεδο που υπερασπίζονται.

Έτσι, πηγές κοντά στη Μάιλι, αναφέρουν στο ΤΜΖ ότι η popstar προσπάθησε σκληρά να σώσει τον γάμο της αλλά δεν μπορούσε να αποδεχθεί το γεγονός ότι ο Λίαμ έπινε πολύ και έκανε χρήση συγκεκριμένων ναρκωτικών. Η μάχη της Μάιλι με τη χρήση ουσιών στο παρελθόν ήταν κομβική για τον ηθοποιό και ιδιαίτερα σκληρή για εκείνη να την περάσει.

Ωστόσο, άτομα από το κοντινό περιβάλλον του Λίαμ χαρακτηρίζουν “αηδίες” τους ισχυρισμούς αυτούς, σύμφωνα με το ΤΜΖ, και αναφέρουν ότι το πραγματικό πρόβλημα ήταν η απιστία της Μάιλι. Όπως λένε η τραγουδοποιός χρησιμοποιεί ως δικαιολογία τις κατηγορίες για ναρκωτικά και αλκοόλ για να αποπροσανατολίσει από την πραγματική αιτία του χωρισμού. Δεν έχουν δοθεί άλλες πληροφορίες από το περιβάλλον του Λίαμ, ωστόσο, διέψευσαν αναφορές ότι το ζευγάρι χώρισε μήνες προτού η Μάιλι φωτογραφήθηκε να φιλιέται με την πρώην του Μπρόντι Τζένερ, Κέιτλιν Κάρτερ, την προηγούμενη εβδομάδα. “Αυτή είναι άλλη μια προσπάθεια της Μάιλι να αποσπάσει το ενδιαφέρον από την απιστία της και την πρόσφατη απαράδεκτη δημόσια συμπεριφορά της” αναφέρει πηγή του Λίαμ στο ΤΜΖ.

Διαφορετικές πηγές αναφέρουν στην Page Six ότι ο Αυστραλός ηθοποιός ήλπιζε να έχει μία φυσιολογική, ήρεμη ζωή μετά τον γάμο, ενώ η Μάιλι θυμήθηκε και πάλι τις άγριες μέρες της, κάτι, που για όσους γνωρίζουν τον Λίαμ, λένε ότι του προκαλούσε θέμα.

Άλλη πηγή διέψευσε ότι η Μάιλι απάτησε τον σύζυγό της λέγοντας στην Page Six: “Ποτέ δεν πήγε με γυναίκες όσο ήταν παντρεμένη. Δεν ήταν μέρος της σχέσης τους”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ