Η Δέσποινα θέλει να ονειρεύεται!

Η Δέσποινα Βανδή είναι συνηθισμένη στο να δίνει συνεντεύξεις. Aλλά αυτή τη φορά,  είναι αλλιώς!Το περιοδικό Celebrity αποφάσισε να κάνει κάτι ανατρεπτικό: ν΄αφήσει τους θαυμαστές της, να της θέσουν ερωτήσεις μέσω της σελίδας του, στο Facebook.Επιλέχθηκαν κάποιες από αυτές και η Δέσποινα απάντησε σε όλες…Σας παραθέτουμε μερικά αποσπάσματα:


Πως σου φάνηκε η επιστροφή σου στο χώρο που ξεκίνησες να τραγουδάς στην Αθήνα, το Ποσειδώνιο;

Το γεγονός ότι γύρισα στο Ποσειδώνιο μου φέρνει πολύ ωραίες αναμνήσεις. Είναι ένας χώρος όπου πρωταγωνιστούσαν η Καίτη Γαρμπή, ο Βασίλης Καρράς, ο Πασχάλης Τερζής και πολλοί ακόμα. Για την ακρίβεια το Ποσειδώνιο ήταν κάποτε για έναν τραγουδιστή η απόλυτη καταξίωση. Προσωπικά αποτελούσε επίσης την επαφή μου με το αθηναϊκό κοινό. Μέχρι τότε η Αθήνα για εμένα, όταν ερχόμουν από τη Θεσσαλονίκη, άρχιζε από το Ποσειδώνιο και τελείωνε στη Συγγρού. Δεν ήξερα τίποτα άλλο για αυτήν.

Τι να περιμένουμε από τη νέα σου συνεργασία με Αντύπα και Vegas;

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε θα είναι άκρως διασκεδαστικό, με πολλές επιτυχίες. Οι Vegas είναι ένα συγκρότημα που έχει κάνει τρομερή επιτυχία και έχει αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες. Ο Αντύπας, από την άλλη, είναι μια κλασική αξία. Επιστρέφει δυναμικά και αλίμονο αν δεν γινόταν κάτι τέτοιο, αφού κομμάτια του έχουμε όλοι στο πρόγραμμα μας εδώ και χρόνια. Θα είναι ένα πρόγραμμα που θα ξεκινάει με πολλή ποπ και θα καταλήγει με πολύ λαϊκές διαθέσεις!

Τι σε κάνει χαρούμενη τον τελευταίο καιρό;

Χαίρομαι πολύ για την τελευταία μου δισκογραφική δουλειά γιατί έχει ενθουσιάσει τόσο εμένα όσο και τον κόσμο. Σε προσωπικό επίπεδο με ανεβάζει ψυχολογικά το να βρίσκομαι με καλή παρέα και φυσικά με τα παιδιά μου.

Σε 10 χρόνια πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου και τη ζωή σου γενικότερα;

Με φαντάζομαι ψηλή, ξανθιά με μπλε μάτια και 54 κιλά (γέλια). Φαντάζομαι τη Μελίνα να ξεκινάει τις σπουδές της και να ψάχνω να της βρω σπίτι…

…την προορίζεις για κάτι; Βλέπεις να έχει κάποια κλίση;

Όχι, θέλω μόνη της να βρει τον προορισμό της. Είναι πολύ μικρή ακόμα. Πάντως εγώ στην ηλικία της ήθελα να γίνω νηπιαγωγός. Το πιο βασικό για εμένα, γυρίζοντας στην προηγούμενη ερώτηση, είναι να είμαι υγιής τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου, αλλά και οι άνθρωποι γύρω μου. Και το σημαντικότερο; Να μη χάσω τη διάθεσή μου να ονειρεύομαι. Όταν κάποιος έχει όνειρα, αυτά του δίνουν ενέργεια, είναι κινητήριος δύναμη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ