Η Ιρίνα Σάικ μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Μπράντλεϊ Κούπερ – ΦΩΤΟ

Για πρώτη φορά μιλά για τον χωρισμό της από τον Μπράντλεϊ Κούπερ η Ιρίνα Σάικ σε συνέντευξη που έδωσε στο Harper’s Bazaar αμερικανικής έκδοσης.

Το μοντέλο αποφεύγει να πει ξεκάθαρα τις αιτίες χωρισμού από τον σταρ του Χόλιγουντ αν και υπαινίσσεται ότι είναι υπέρ του γάμου και ήθελε να παντρευτεί, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια που έζησε με τον Κούπερ και παρά την απόκτηση του παιδιού δεν υπήρξε κάποια επισημοποίηση.

Η Σάικ μίλησε στη διευθύντρια της έκδοσης λίγο πριν δημοσιοποιηθεί ο χωρισμός του ζευγαριού και όταν έγινε γνωστή η είδηση, η Ολίβια Φλέμινγκ προσπάθησε να πάρει επιπλέον δήλωση από το διάσημο μοντέλο. Ωστόσο, όπως είπε, η Ιρίνα δεν σχολίασε την προσωπική της ζωή ούτε πριν ούτε μετά. “Είναι απλώς άνθρωποι. Αν δεν μπορείς να το έχεις, το θέλεις. Υπάρχει μία κουρτίνα, θέλεις να την ανοίξεις, πιστεύω ότι πρόκειται καθαρά για περιέργεια” και πρόσθεσε σχετικά με τη μακρόχρονη σχέση της αλλά χωρίς να έρθει το πολυπόθητο δαχτυλίδι: “Όλοι το βλέπουν διαφορετικά. Αν πιστεύω στον γάμο; Φυσικά, δεν είμαι εναντίον”.

Η συνέντευξη έρχεται και με μία φωτογράφιση όπου η Ιρίνα είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ