Συντετριμμένη μετά τον χωρισμό η Πάμελα Άντερσον: Ο Αντιλ Ραμί με εξαπάτησε, ζούσε διπλή ζωή – ΦΩΤΟ

Η Πάμελα Άντερσον και ο Αντίλ Ραμί χώρισαν έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και η εντυπωσιακή ηθοποιός τον κατηγορεί για απιστία.

Η ηθοποιός ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την οποία συνόδευσε με μία ανάρτηση γεμάτη πόνο και οργή.

“Είναι πολύ δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Αφέθηκα να πιστεύω ότι ζούμε ένα μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμέρισμα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες, ‘τέρατα’. Αλλά αυτό είναι χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πώς είναι δυνατόν να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δύο γυναικών. Αυτός είναι το τέλος. Πώς μπορώ να βοηθάω τόσο κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου. Οι ναρκισσιστές δεν αλλάζουν. Πάντα αγωνιζόμουν για την αλήθεια και τη Δικαιοσύνη. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου. Δεν ζήλευα πριν τον γνωρίσω. Είμαι χαρούμενη που ξέρω την αλήθεια. Αλλά η αλήθεια πονάει πολύ. Χαίρομαι που μίλησα με την άλλη γυναίκα. Έλεγε ψέματα και σε αυτή. Είναι και αυτή σε σοκ και στεναχωρημένη. Είναι η απόδειξη που με βοηθά να προχωρήσω μπροστά. Δεν μπορεί να μας πληγώσει άλλο… Δεν πιστεύω ότι θα καταφέρω να συνέλθω εύκολα από όλο αυτό. Αισθάνθηκα πολλές φορές ότι μου έλεγε ψέματα και δικαιολογίες. Αλλά ήμασταν μαζί όλη τη μέρα εκτός από τις ώρες που έλειπα στη δουλειά. Αυτό ήταν πάντα δύσκολο γιατί δεν με εμπιστευόταν. Ήταν ανασφαλής και είμαι ήθελε διαρκώς δίπλα του. Ήθελε να ξέρει πάντα πού είμαι και με ποιον. Έμαθα να το θεωρώ φυσιολογικό. Έπιασα πολλές φορές τον εαυτό μου να του κάνω αυτές τις αστείες ερωτήσεις. Θα φύγω από την Γαλλία. Τα δοκίμασε όλα, μου έστειλα λουλούδια και γράμματα που δεν δέχτηκα. Εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο μου και η ασφάλεια τον απομάκρυνε. Έχω σωματοφύλακα γιατί με τρομάζει. Με πλήγωσε και με έχει απειλήσει πολλές φορές”, έγραψε μεταξύ άλλων η Πάμελα Άντερσον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ