Ο εγγονός του Ρόμπιν Ουίλιαμς πήρε το όνομα του παππού του -ΦΩΤΟ

Περίπου πέντε χρόνια μετά την αυτοκτονία του θρυλικού ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς στα 63 του χρόνια, ήρθε στον κόσμο ο εγγονός του, το πρώτο παιδί του γιου του Ζακ.

Ο Ζακ τίμησε τον αείμνηστο πατέρα του δίνοντας στον νεογέννητο γιο του το μεσαίο όνομα του Ρόμπιν, ΜακΛόριν. Έτσι ο μικρούλης που γεννήθηκε στις 22 Μαΐου έχει το όνομα Μακλόριν Κλέμεντ Ουίλιαμς. Είχε ύψος 52 εκατοστά και βάρος 3,6 κιλά.

Ο Ζακ Ούιλιαμς είναι ο γιος του Ρόμπιν με την πρώτη σύζυγό του Βάλερι Βελάρντι. Ο ίδιος ο Ζακ είναι αρραβωνιασμένος με την Ολίβια Τζουν. Ο σταρ είχε επίσης μία κόρη τη Ζέλντα αλλά και άλλον ένα γιο τον Κόντι.

Η οικογένεια φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το περιοδικό PEOPLE. Ο Ζακ είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας, επιχειρηματίας και επενδυτής, ενώ η Τζουν είναι CEO της εφαρμογής Hey!VINA και ιδρύτρια σε νεοφυή τεχνολογική εταιρεία. Ο Μίκεϊ είναι το πρώτο παιδί και για τους δύο.Σε συνέντευξή του στο People τον Δεκέμβριο του 2014, ο Ζακ είχε εκμυστηρευθεί ότι του λείπει πολύ ο πατέρας του και ότι άρχισε να παρέχει εθελοντική εργασία προσφέροντας όσο μπορεί ακολουθώντας το παράδειγμα του πατέρα του. “Βοηθώντας τους άλλους άρχισα να θεραπεύομαι ψυχικά” είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ