H τρυφερή φωτογραφία της Ασημίνας του MasterChef που «έριξε»… το Ιnstagram

Η Ασημίνα Oυστάλλι κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις κατά τη συμμετοχή της στο φετινό MasterChef, όχι τόσο για τις μαγερικές της ικανότητες όσο για την εξωτερική εντυπωσιακή της εμφάνιση και τα νάζια της.

Όλα αυτά στην αρχή αφού στην πορεία, ακόμα και οι συμπαίκτες της που την είχαν “παρεξηγήσει” διαπίστωσαν πως έχει δυνατότητες στην κουζίνα. Δεν είναι τυχαίο που την αποκαλούσαν Εξολοθρευτή αφού σε πολλές δοκιμασίες αποχώρησης όπου ήταν υποψήφια, είχε καταφέρει να διώξει από το παιχνίδι πολλούς αντιπάλους της.

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, όμως, η Ασημίνα είπε αντίο από τα πλατό του ριάλιτι μαγειρικής, με δάκρυα και πολλή συγκίνηση, όμως έχει να θυμάται μόνο τις καλύτερες στιγμές από εκεί.

Το σίγουρο είναι πως η Ασημίνα δεν πέρασε απαρατήρητη μέσα από το παιχνίδι. Επιστρέφοντας στην κανονικότητα της ζωής της και την καθημερινότητά της, η όμορφη ξανθιά παίκτρια δείχνει να απολαμβάνει όμορφες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα. Όπως είναι η αδελφή της Κατερίνα με την οποία διατηρεί μία πολύ τρυφερή σχέση. Αξίζει να δείτε την όμορφη και πολύ τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Ιnstagram.

Πηγή: gossiptv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ