Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς του Κωνσταντίνου Αγγελίδη – Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον Γολγοθά που περνάει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δημοσιογράφος και προσωπικός του φίλος, Χάρης Λεμπιδάκης.

«Είναι δύσκολες στιγμές”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης και προσθέτει: “Περνάει τον δικό του Γολγοθά. Πριν από περίπου ένα δίμηνο είδαμε να βλέπουμε τον γιο του, ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά το σφοδρό ατύχημα. Η συνέχεια και ο καθημερινός αγώνας του είναι δύσκολος. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να τραφεί, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι συνεπής στις πολύωρες φυσιοθεραπείες στο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται και τον προσέχουν πάρα πολύ οι γιατροί. Όμως είναι πάρα πολλά τα χρήματα και με πολύ αγώνα και μία πολύ μικρή βοήθεια που υπάρχει από κάποιους φίλους και από έναν μισθό που παίρνει ο Κωνσταντίνος από το νυχτερινό κέντρο όπου δούλευε και που είναι προς τιμή του επιχειρηματία να το πούμε, και του καφέ που δούλευε και που συνεχίζει να του δίνει».

Δείτε το βίντεο του STAR

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ