Γιατί ο γιος του Μπέκαμ ξέσπασε σε κλάματα; – ΦΩΤΟ

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον άγριο καβγά ανάμεσα στον Μπρούκλιν Μπέκαμ και τη Χάνα Κρος, οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει σε… “θερμά” επεισόδια μεταξύ τους. Τον προηγούμενο μήνα το ζευγάρι εθεάθη να τσακώνεται άγρια και παρενέβη ο 16χρονος Ρόμεο, αδερφός του Μπρούκλιν για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ έχει σχέση με το 21χρονο μοντέλο και οι δυο τους συνήθως δείχνουν τρελά ερωτευμένοι και παθιασμένοι ο ένας με τον άλλον. Ωστόσο, τελευταία οι καβγάδες γίνονται όλο και πιο έντονοι και εκρηκτικοί. Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το ζευγάρι να τσακώνεται μέσα στο αυτοκίνητο του μεγαλύτερου γιου του διάσημου ζεύγους στο Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια. Η κοπέλα φωνάζει και κλαίει προσπαθώντας να συγκρατήσει τον εαυτό της ενώ ο Μπρούκλιν μοιάζει να προσπαθεί να την παρηγορήσει και κλαίει και αυτός.

Λίγο αργότερο, ο Μπρούκλιν ανέβασε μαι φωτογραφία τους από την πρόσφατη έξοδό τους για σινεμά με τη λεζάντα “σ’ αγαπώ”, οπότε το ζευγάρι μάλλον τα είχε ξαναβρεί μετά τον καβγά.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ