Η καυτή Εύα Μέντες μιλά πρώτη φορά για τον έρωτά της με τον Ράιαν Γκόσλινγκ – ΦΩΤΟ

Η Κουβανή σταρ επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην εκθέτει την προσωπική της ζωή, αν και είναι παντρεμένη με έναν από τους πιο γοητευτικούς και περιζήτητους σταρ του Χόλιγουντ, Ράιαν Γκόσλινγκ. Ωστόσο, σε συνέντευξή της στο τεύχος Μαΐου του αμερικανικού περιοδικού Women’s Health η καυτή Χολιγουντιανή σταρ, μιλά τόσο για τον σύζυγό της όσο και για την απόφασή της να γίνει μητέρα και την καθημερινότητά της.

Όπως αποκαλύπτει, αν και η ίδια έχει πολύ δεμένη οικογένεια, δεν είχε επιθυμήσει ή σκεφθεί ποτέ να αποκτήσει δικά της παιδιά… όλα μέχρι τη στιγμή που γνώρισε τον Ράιαν Γκόσλινγκ. “Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έτυχε… Το να ερωτευτώ… Μετά έβγαζε νόημα, όχι να κάνω παιδιά, αλλά να κάνω τα δικά του παιδιά. Ήταν συγκεκριμένα αυτός που μου το δημιούργησε αυτό” τόνισε η 45χρονη σταρ που πριν από εκείνον ήταν επικεντρωμένη στην κινηματογραφική καριέρα της, ενώ ο έρωτάς της για τον Ράιαν της δημιούργησε την επιθυμία να γίνει μητέρα.

Το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη κόρη του, την Εσμεράλντα, το 2014 και τη δεύτερη, την Αμάντα, τον Απρίλιο του 2016.”Τώρα μόλις αρχίζουμε να βγαίνουμε από τη… φάση της επιβίωσης. Άρχισα να αισθάνομαι άνθρωπος ξανά” υπογράμμισε. Ομολογεί ότι το να δημιουργεί κάποιος οικογένεια είναι πολύ δύσκολο και εκείνη ευγνωμονεί το “χωριό” που βοηθά στην ανατροφή των παιδιών της. |Ευτυχώς έχουμε μία υπέροχη ομάδα στήριξης. Τη μαμά του Ράιαν, τη δική μου μαμά, τις αδερφές του Ράιαν αλλά και τις δικές μου. Είναι ολόκληρο χωριό που μας βοηθάει” λέει χαριτολογώντας. “Σκέφτομαι τις γυναίκες που το κάνουν μόνες τους. Προέρχομαι από μονογονεϊκή οικογένεια, αν και αγαπώ τον μπαμπά μου ήταν η μητέρα μου που μεγάλωσε τέσσερα παιδιά μόνη της”.

Όσο για το πρότυπο που θέλει να δημιουργήσει στις κόρες της, αυτό είναι εκείνο της ισχυρής και δυναμικής γυναίκας. “Θέλω να δίνω έμφαση στο γεγονός ότι δεν προσέχω και τόσο στον τρόπο ντυσίματος. Δεν με έχουν δει ποτέ να ετοιμάζομαι για κάτι, δεν με έχουν δει στη δουλειά. Που είναι μια χαρά για όποιον θέλει να το κάνει με αυτόν τον τρόπο, αλλά εγώ έτσι διατηρώ τη σχέση μου φυσιολογική, με το να μην τις αφήνω να με δουν υπό αυτές τις συνθήκες. Είμαι απλώς μια μαμά, και είμαι πανευτυχής που για εκείνες είμαι απλώς μια μαμά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ