Συγκλονίζει Ελληνίδα τραγουδίστρια: Όταν ήμουν έγκυος έχασα τους γονείς μου και τον αδελφό μου

Μερικές φορές, στη ζωή κάποιων ανθρώπων συμβαίνει το εξής παράδοξο και άγριο: Εκεί που είναι απόλυτα ευτυχισμένοι και νιώθουν ότι έχουν πιάσει κορυφή, ξαφνικά πέφτουν στον… πάτο και τότε όλα μοιάζουν δύσκολα!

Το ίδιο συνέβη και σε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία στην πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη της, έχασε όλη την οικογένειά της.

Ο λόγος για τη Λένα Αλκαίου η οποία σε συνέντευξή της αποκάλυψε όλα όσα βίωσε στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν έχασε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μητέρα, πατέρα και αδελφό.

Μέσα σε λίγο καιρό χάσατε τους γονείς και τον αδερφό σας. Πραγματικά είναι πολύ σκληρό.

(Σιωπή) Ήμουν ευτυχισμένη και χαρούμενη και ξαφνικά τελείωσε. Άγρια και αιφνίδια. Έχασα τον «δεσμό». Έχασα την αγκαλιά, τη μυρωδιά τους. Η απώλεια δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι πόνος της καρδιάς. Της ψυχής. Με κράτησε όμως η κόρη μου. Όταν έχεις ένα παιδί, πρέπει να σταθείς στα πόδια σου. Να παλέψεις. Κρατάω την αγάπη από την οικογένειά μου και τη δίνω απλόχερα στο κοριτσάκι μου.

Πότε συνέβη η πρώτη απώλεια;

Πρώτα «έφυγε» ο αδελφός μου και έπειτα ο πατέρας μου, όταν ήμουν έξι μηνών έγκυος. Ήταν η εποχή που τραγουδούσα με την Κατερίνα Κούκα. Μόλις γέννησα, πέθανε η μητέρα μου.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ