Τι αποκάλυψε η Άλκηστις για τους παίκτες του MasterChef – ΒΙΝΤΕΟ

Η Άλκηστις Αλεξάκη που αποχώρησε από το MasterChef δεν δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα και να αποκαλύψει πως κάποιοι από τους παίκτες είναι διπρόσωποι.

“Κάποιοι από τους παίκτες ήταν δίμουροι. Ο κόσμος δεν τα βλέπει όλα γιατί το γύρισμα στο σπίτι είναι λίγα μόνο λεπτά. Δεν γίνεται να έχεις μια συμπεριφορά και μετά όταν εμφανίζεται η κάμερα να δείχνεις Παναγία. Δεν έχεις επαφή με κανέναν και ξεκινάει ένα παράξενο παιχνίδι. Κρατάς αποστάσεις. Ευθύνες δεν θα ρίξω σε κανέναν γιατί είναι ο εγκλεισμός στη μέση. Η Σπυριδούλα είναι ένα άτομο που θέλει να δείχνεται στις κάμερες” είπε μεταξύ άλλων η Άλκηστις μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και πρόσθεσε:

“Εννοείται ότι με κάποιους ανθρώπους θα έρθεις πιο κοντά και με κάποιους άλλους όχι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πέρα όλους τους υπόλοιπους και να ξεκινάς ένα ταξίδι στο MasterChef που να είναι παράξενο… Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσει ο Χρήστος, είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους και ψυχικά και μαγειρικά και από γυναίκες θα ήθελα πάρα πολύ την Ιωάννα”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ