Τι αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος για την κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη

Ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνη Ρέμος αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θεωρεί λάθος να κάνει κάποιος πολιτική τοποθέτηση μέσα από τα τραγούδια.

“Υπήρχε πάντα μια αίσθηση εμπαιγμού με τον Νότη. Σαν καλλιτέχνη τον εκτιμώ και τον σέβομαι, με πολύ όμορφη δισκογραφία, μέχρι ενός σημείου τουλάχιστον. Μετά το γύρισε θέλοντας να πει και τον πολιτικό του λόγο μέσα από τα τραγούδια, που θεωρώ ότι ήταν λανθασμένος ο τρόπος, κατά την άποψή μου, συγγνώμη Νότη. Κατά την άποψη μου νομίζω ότι ήταν λανθασμένος τρόπος η πολιτική τοποθέτηση μέσα από τα τραγούδια. Δεν μπορείς να κάνεις πολιτικό τραγούδι στα μπουζούκια” είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας στην εκπομπή After Dark στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε:

“Τότε κάναμε πολύ παρέα με τον Παντελή Παντελίδη και ήταν από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα… Κάποιος άκουσε ένα καινούργιο τραγούδι και είπε στον Νότη “πότε το έβγαλες αυτό το τραγούδι;” και είπε “αν είναι δυνατόν να με μπερδεύεις” κι εκεί άρχισε η κόντρα. Εκεί βγάλαμε την πρώτη μας φωτογραφία, μια ασπρόμαυρη λίγο… μαφιόζικη ότι “Νότη, ησύχασε” κι εκεί το πήρε, δεν το άφησε”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ