Η εξομολόγηση της Καρντάσιαν για την απιστία του Τρίσταν Τόμσον – Τι είπε για την Τζορντίν – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κλόε Καρντάσιαν επανήλθε με τρεις αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο twitter, ευχαριστώντας τους φίλους της για την συμπαράσταση για τις δύσκολες ώρες που περνάει μετά τη νέα απιστία του παίκτη του ΝΒΑ και πατέρα της κόρης της, Τρίσταν Τόμσον.

Η συνέντευξη που έδωσε η πέτρα του σκανδάλου και στενή φίλη της οικογένειας Καρντάσιαν, Τζορντίν Γουντς αλλά και η απάντηση που έδωσε μέσω Twitter χθες η Καρντάσιαν λέγοντας ότι αυτή διέλυσε την οικογένεια της, προκάλεσε αντιδράσεις. Αρκετοί ήταν οι followers της που επισήμαναν ότι δεν φταίει η κοπέλα αλλά ο Τόμσον, που άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που την κερατώνει.

Έτσι, η Καρντάσιαν ανασκεύασε τονίζοντας: “Αυτή η εβδομάδα ήταν φτιχτή και ξέρω ότι όλοι έχετε βαρεθεί να ακούτε για αυτό (όπως και εγώ). Έχω ανάμικτα συναισθήματα και έχω πει πράγματα που δεν έπρεπε. Ειλικρινά, η απιστία του Τρίσταν και το γεγονός ότι με ξεφτύλισε, δεν ήταν τόσο σοκαριστικό όσο την πρώτη φορά”.

“Αυτό που είναι περισσότερο δύσκολο και επίπονο είναι να αισθάνομαι ότι με πλήγωσε κάποιος τόσο κοντά σε εμένα. Κάποιος που αγαπώ και που αντιμετωπίζω σαν την μικρή μου αδελφή. Αλλά η Τζορντίν δεν φταίει που διαλύθηκε η οικογένεια μου. Το λάθος είναι του Τρίσταν” αναφέρει.

“Πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου και να μετρήσω τις ευλογίες μου, την οικογένεια μου, την υγεία μου και το όμορφό μωρό μου, την True” κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ