Οριστικός χωρισμός για την Κλόε Καρντάσιαν και τον άπιστο Τρίσταν – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Το ποτήρι ξεχείλισε και η Κλόε Καρντάσιαν έδειξε την πόρτα εξόδου στον Τρίσταν, πατέρα του παιδιού τους καθώς βαρέθηκε τις απιστίες του. Πρώτα ήταν οι φήμες περί απιστίας που προκάλεσαν τον πρόωρο τοκετό της, ακολούθησαν πολλές ακόμη, ενώ ο άπιστος μπασκετμπολίστας φέρεται να έχει ξεμυαλιστεί με την κολλητή φίλη της αδερφής της Κλόε, Κάιλι Τζένερ. Οι δυο τους εθεάθησαν στο σπίτι του στο Λος Άντζελες να φιλιούνται και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Η 34χρονη Κλόε χώρισε πλέον οριστικά τον 27χρονο σύντροφό της και μάλιστα επιβεβαίωσε τον χωρισμό και η δική της κολλητή μέσω μίας σειράς αναρτήσεων στο twitter.

O ίδιος ο Τρίσταν σχολίασε ότι οι φήμες για απιστία με την Τζορντίν Γουντς είναι ψευδείς αλλά σύντομα διέγραψε το σχόλιό του.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ η Κάιλι αρνήθηκε να πιστέψει ότι η κολλητή της θα φερόταν έτσι πρόστυχα στην αδερφή της, αλλά οι πληροφορίες που συνέλεξε από άλλους φίλους της που συχνάζουν στα ίδια στέκια, επιβεβαίωσαν την αλήθεια. Πλέον αναμένεται πέρα από τη σχέση της Κλόε με τον Τρίσταν να τελειώσει και η φιλία της Κάιλι με την Τζορτνίν. Πάντως, όλη η οικογένεια των Καρντάσιαν της έκανε unfollow στα social media.

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ