“Κακιά πεθερά” η Βικτόρια Μπέκαμ – Έθεσε βέτο στο ειδύλλιο του γιου της – ΦΩΤΟ

Το ειδύλλιο δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2017 όταν εκείνος είχε γίνει μόλις 18 ετών και συνάντησε τη σέξι τραγουδίστρια σε εστιατόριο του Λονδίνου. Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ γοητεύτηκε και διεκδίκησε το ερωτικό ενδιαφέρον της Ρίτα Όρα που τότε ήταν 26 χρονών.

Φήμες θέλουν το ζευγάρι να αντάλλαξε κάποια “καυτά” μηνύματα, μερικά γαλλικά φιλιά και αρκετές κουβέντες αλλά να μην προχώρησε το… ρομάντσο, σύμφωνα με τη Mirror. Η Όρα, όπως δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα, του είπε να μείνουν καλύτερα φίλοι και παρέμειναν σε φιλικό επίπεδο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Sun, μία από τις βασικότερες αιτίες που η σχέση έμεινε πλατωνική, ήταν αντίδραση της μητέρας του 18χρονου Μπρούκλιν, Βικτόρια Μπέκαμ που θεωρούσε πολύ μεγάλη τη διαφορά ηλικίας της τραγουδίστριας με τον γιο της που μόλις είχε ενηλικιωθεί.

Ο φακός τους είχε συλλάβει να κρατιούνται χέρι χέρι αλλά και να απολαμβάνουν μαζί το δείπνο τους κάποιες φορές μέσα στο χαμόγελο. Η Βικτόρια φέρεται να ανακάλυψε τα σέξι μηνύματα που αντάλλασσαν και έλαβε μέτρα, καθώς δεν ήθελε τον γιο της να πληγωθεί ούτε ήθελε να περνά χρόνο με την Όρα.

“Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ απαίτησαν από το ζευγάρι να μην έχουν επαφές κι έκαναν ξεκάθαρο ότι δεν εγκρίνουν αυτήν τη σχέση” σύμφωνα με πηγές, που προσθέτουν ότι ο Μπρούκλιν και η Ρίτα αντάλλαξαν κάποια φλογερά φιλιά προτού οι γονείς του του απαγορεύσουν να τη βλέπει και τον στείλουν πίσω στη Νέα Υόρκη για τις σπουδές του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ