Νέος έρωτας για την Αντζελίνα Τζολί: Τι τρέχει με τον ανιψιό της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα – ΦΩΤΟ

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση ότι η Αντζελίνα Τζολί μετά τον Μπραντ Πιτ, επιτέλους, γύρισε σελίδα και βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 24χρονου ανιψιού της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λούι Σπένσερ.

Την είδηση μετέδωσαν τα NW και Yahoo! και αμέσως το Διαδίκτυο πήρε φωτιά. Φέρεται, λοιπόν, ότι η Χολιγουντιανή σταρ έχει ξετρελαθεί με τον νεαρό άνδρα και επιτέλους ξαναβρήκε το χαμόγελο που έχασε μετά το σκληρό διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ και την πικρή δικαστική μάχη για την κηδεμονία των παιδιών.

Ωστόσο, τα περισσότερα Μέσα κάνουν λόγο για κατασκευασμένη είδηση καθώς η Λούι Σπένσερ είναι πολύ μικρότερος από την ίδια την Τζολί και εξάλλου τους χωρίζει ο Ατλαντικός. Ερωτήματα γεννώνται για το πότε συναντήθηκαν, πότε πρόλαβαν να γνωριστούν, τι είδους είναι η σχέση τους, πώς διατηρείται όταν τους χωρίζει τόσο μεγάλη απόσταση.

Αν και οι δυο τους έχουν αρκετά κοινά όπως η αλληλεγγύη και η προσφορά σε άτομα με ανάγκη, δεν υπήρξε η δυνατότητα για την Τζολί να… γοητευτεί από την ισχυρή προσωπικότητα του κατά 19 χρόνια νεότερου Λούι. Πηγή από το περιβάλλον της Τζολί αναφέρει ότι το δημοσίευμα αυτό είναι εντελώς γελοίο. “Είνα ιψέματα. Δεν βγαίνει με κανέναν, είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της”.

Μάλιστα, η τελευταία είδηση που αφορά την Τζολί και τα παιδιά είναι ότι η σταρ στρέφει τον γιο της Παξ από το Βιετνάμ κατά του Μπραντ Πιτ λέγοντάς του ότι εκείνος δεν ήθελε να τον υιοθετήσουν καθώς μόλις είχε έρθει στον κόσμο η Σιλό, η φυσική τους κόρη και εκείνος ήταν ήδη 3 ετών και δεν μιλούσε αγγλικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ