Αποκαλύψεις για τις Καρντάσιαν από τον Έλληνα σωματοφύλακά τους – ΒΙΝΤΕΟ

“Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά, περίπου 14-15 ώρες την ημέρα, κάνουν απίστευτα ταξίδια, πρέπει να εμφανιστούν, να είναι ευδιάθετες…” μιλά για την οικογένεια των Καρντάσιαν ένας από τους βασικούς σωματοφύλακές τους, που έχει ελληνική καταγωγή.

Ο Ντέμης Βαλκάνος βρίσκεται κοντά τους 5 με 6 χρόνια και είναι η σκιά τους. Γεννήθηκε στην Ερέτρια και έφυγε για Λος Άντζελες πριν από 12 χρόνια γιατί του άρεσε το σερφ και τελικά βρέθηκε να κάνει τον σωματοφύλακα διασήμων. Έχει… θητεύσει δίπλα στην Μπιγιονσέ ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται με τις Καρντάσιαν.

“Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε φεύγουμε σε μία ώρα” εξομολογείται ενώ διαψεύδει τους καβγάδες και τον ανταγωνισμό των διάσημων αδερφών λέγοντας ότι “είναι μια οικογένεια που έχει τους ωραίους κλασικούς καβγάδες που είχαμε”… Αποκαλύπτει ποια είναι η πιο δύσκολη στιγμή με την Κένταλ Τζένερ αλλά και εξομολογείται ποια θεωρεί την πιο όμορφη… μετά τις πλαστικές επεμβάσεις.

“Ήμουν μπροστά σε κορυφαίο καβγά που ευχόμουν να εξαφανιστώ, να υπάρχει πέτρα να κρυφτώ. Ήταν ο άνδρας, την είχε πιάσει μια άσχημη ημέρα… εκείνος είχε ακυρώσει όλα τα τουρ του εκείνη την ημέρα. Εγώ φοβήθηκα απλώς μην κάνει κακό σε κάποιον” λέει.

Το βίντεο από το gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ