Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: Με πολέμησαν πάρα πολλοί συνάδελφοι μου

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει πέσει πολλές φορές θύμα bullying από συναδέλφους του.

Ο λόγος για τον Γιάννη Φλωρινιώτη ο οποίος σε συνέντευξη του δήλωσε: “Τα έχω κάνει όλα, ό,τι υπήρχε στο χώρο μας το έκανα. Αν με άφηναν, θα έκανα ακόμα πιο πολλά. Με πολέμησαν πάρα πολλοί, είχα τρομερό bullying από τους συναδέλφους μου και συνεχίζω να έχω”.

“Το υπουργείο Πολιτισμού δίνει μια τιμητική σύνταξη σε αυτούς που προσφέρουν στον πολιτισμό. Εδώ και τρία χρόνια κάνω αίτηση για τιμητική σύνταξη κι έχει απορριφθεί. Είναι μια επιτροπή συναδέλφων από το σύλλογο τραγουδιστών, που προτείνουν στην επιτροπή του υπουργείου ποιος θα πάρει σύνταξη. Κακώς δίνουν σε συναδέλφους να επιλέγουν το ποιος θα πάρει σύνταξη, γιατί δίνουν σε εκείνους που γουστάρουν αυτοί, αυτούς προτείνουν” ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και πρόσθεσε:

“Τέτοιο bullying. Θέλω κάποια στιγμή να ξεκουραστώ, να έχω χρήματα να περάσω… Λένε για τον πολιτισμό… εγώ έκανα δίσκο με Βάρναλη, Παλαμά, όλους τους Έλληνες ποιητές, μελοποιημένα τραγούδια. Ξεκίνησα να τραγουδάω με τον Μάρκο Βαμβακάρη, τον Γιάννη Παπαϊωάννου, τον Μητσάκη, τον Πρόδρομο – Τσαουσάκη. Ο πρώτος δίσκος που έκανα ήταν με ρεμπέτικα. Ποτέ δεν έμπλεξα σε δικές τους κλίκες και κυκλώματα, ήμουν πάντα ελεύθερος”.

Πηγή πληροφοριών: gossip-tv.gr, Λοιπόν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ