Αφήνει πίσω το παρελθόν ο Ρίο Φέρντιναντ -Ξεπουλάει το σπίτι όπου ζούσε με τη νεκρή σύζυγό του – ΦΩΤΟ

Μετά τον αρραβώνα με την Κέιτ Ράιτ ο Ρίο Φέρντιναντ είναι αποφασισμένος να αφήσει οριστικά πίσω του το παρελθόν και όλο τον πόνο με τον χαμό της γυναίκας του και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Έτσι, πετάει από πάνω του όλες τις αναμνήσεις και όσα του θυμίζουν την απώλεια. Οπότε βγάζει στο σφυρί το σπίτι που αγόρασε όταν ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ζούσε με τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά.

Η Ρεμπέκα Έλισον πέθανε πριν από τρία χρόνια στα 34 της χρόνια από καρκίνο κάτι που συνέτριψε τον άσο της μπάλας όσο και τα παιδιά του. Εκείνος μετά τον θάνατό της μετακόμισε στο Λονδίνο μαζί με τα παιδιά του και πλέον ζει με την αγαπημένη του Κέιτ Ράιτ στην οποία έκανε πρόταση γάμου. Τώρα θέλει να πουλήσει το σπίτι στο Τσεσάιρ που είναι γεμάτο από αναμνήσεις και την παρουσία της Ρεμπέκα. Κι ενώ το πουλούσε αντί 4,5 εκατ. λιρών, έριξε την τιμή στα 3 εκατομμύρια και πλέον στα 2 εκατ. λίρες.

Το σπίτι διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες, εσωτερική πισίνα, τζακούζι και γυμναστήριο με τζαμαρίες που προσφέρουν άπλετη θέα στους βραχώδεις λόφους του Τσεσάιρ.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ