Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ τραγουδάει κατά του Τραμπ στο τελευταίο της άλμπουμ

Ο 36ος δίσκος της που ηχογραφήθηκε πρόσφατα σε στούντιο με τίτλο «walls» (τοίχοι) είναι η νέα δουλειά της δημοφιλούς και πολυβραβευμένης Αμερικανίδας σταρ, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.

Με τον καινούριο της δίσκο η 76χρονη καλλιτέχνιδα αποκαλύπτει την απέχθειά της για τον πλανητάρχη και αφήνει τις πολιτικές της πεποιθήσεις για πρώτη φορά να «προσχωρήσουν» στην μουσική της. «Πως μπορείς να κοιμάσαι όταν ο κόσμος καίγεται; Μη μου λες ψέματα», τραγουδάει η Στρέιζαντ απευθυνόμενη στον Τραμπ.

«Δεν έχω τίποτα θετικό να πω για τον Τράμπ, τον οποίο δεν έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά, ωστόσο παραδέχομαι πως είναι καλός στο μάρκετινγκ» ανέφερε πρόσφατα σε συνέντευξή της στους New York Times. Θέλοντας να έχει η ίδια πάντα τον έλεγχο της δουλειάς της τονίζει πως δεν φοβάται μήπως με αυτή της την κίνηση απομακρυνθεί από τους φαν της που μπορεί να συμφωνούν κάπου με τον 45ο Αμερικανό πρόεδρο.

«Ως καλλιτέχνιδα μπορώ να είμαι αληθινή μόνο προς τον εαυτό μου και, αν αυτό αρέσει στους άλλους, έχει καλώς. Αν πάλι δεν τους αρέσει, δεν χρειάζεται να το αγοράσουν ή να το ακούν. Όμως η πραγματική ζωή είναι πιο σημαντική από εμένα ως καλλιτέχνιδα. Ως πολίτης, αυτός είναι ο ρόλος», επισημαίνει.

Η γνωστή για τις δημοκρατικές της πεποιθήσεις Μπάρμπαρα Στρέιζαντ που τα τελευταία τέσσερα χρόνια συντάσσει τα απομνημονεύματα της, μίλησε στην ίδια συνέντευξη με θερμά λόγια για τον εκλιπόντα Αμερικανό γερουσιαστή και πρώην υποψήφιο πρόεδρο με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα Τζόν Μακέιν.

Αν και οι δυο τους είχαν μια έντονη διαμάχη το 2008 φαίνεται πως κοινός παρονομαστής και των δύο ήταν η δυσφορία τους για τον Ντόναλντ Τράμπ. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως τελευταία επιθυμία του Μακέιν ήταν να μην παρευρεθεί στην κηδεία του ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η Στρέιζαντ δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει ανοιχτά και όχι με τα καλύτερα λόγια για τον πλανητάρχη αφού με αναρτήσεις της στα social media τον έχει κατηγορήσει ακόμα και για τα κιλά που το τελευταίο διάστημα έχει πάρει. «Ο Ντόναλντ Τραμπ με αναγκάζει να βάζω βάρος. Ξεκινάω την ημέρα με υγρά, αλλά αμέσως μετά τις πρωινές ειδήσεις αρχίζω να τρώω πάνκεϊκ βουτηγμένα σε σιρόπι μέλι», έγραφε στο Twitter ένα πρωί του 2017.Πηγή: Ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ