Το δημοσίευμα-βόμβα που οδήγησε στο διαζύγιο τον «Mr Survivor»

Έντονες φήμες περί απιστίας της πρώην κυρίας Ιλιτζαλί κυκλοφορούν στη γειτονική Τουρκία. Το… μπουρλότο έβαλε η εφημερίδα «Χουριέτ» αφήνοντας υπονοούμενα ότι η Σεϊμά Σούμπασι συνδέεται ερωτικά με τον 28χρονο κούκλο ηθοποιό και μοντέλο Τσατάι Ουλούσοϊ.

Η αναπάντεχη είδηση έγινε αμέσως νούμερο 1 κουτσομπολιό στη χώρα, με τις πρώτες πληροφορίες να διαρρέουν λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συναινετικού διαζυγίου της με τον «Mr Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί.

Τα χαμόγελα της Μις Τουρκία 2008 έξω από το δικαστικό μέγαρο -ενώ όλοι περίμεναν ότι θα ήταν τουλάχιστον στενοχωρημένη- προκάλεσαν την περιέργεια των δημοσιογράφων που ανέλαβαν δράση.

Τα «καυτά» νέα κάνουν ήδη τον γύρο των media της χώρας με τα πάνελ στις lifestyle εκπομπές να έχουν πάρει… φωτιά και τους celebrities να παρακολουθούν ξαφνιασμένοι τα γεγονότα. Η Σεϊμά, μπροστά σε αυτήν τη… χιονοστιβάδα των εξελίξεων, πέταξε την Τρίτη για το Μαϊάμι παρέα με την κόρη της Μελίσα -καρπό του έρωτά της με τον ζάμπλουτο Τούρκο καναλάρχη- προκειμένου να κοπάσει ο θόρυβος.

Ο άντρας που φέρεται ότι έχει κλέψει την καρδιά της είναι πασίγνωστος ηθοποιός και μοντέλο στην Τουρκία. Η ερωτική του ζωή περιγράφεται από τα περιοδικά της χώρας ως θυελλώδης και όλες οι σχέσεις του ήταν με γυναίκες από τον χώρο του θεάματος.

Πηγή: espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ