Παραμένουν ερωτευμένοι ο Ροντ Στιούαρτ με τη σύζυγό του κι ας τους χωρίζουν 26 χρόνια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Παραμένει τρελά ερωτευμένος με τη σύζυγό του ο Ροντ Στιούαρτ με την οποία τον χωρίζουν 26 χρόνια. Παρά την ηλικιακή τους διαφορά, η Πένι Λάνκαστερ που υπήρξε από τα πιο όμορφα μοντέλα της Βρετανίας έχει άγχος για την εικόνα της καθώς μετά την τελευταία εγκυμοσύνη της έχουν μείνει 13 κιλά.

Όπως ομολογεί η 47χρονη σύζυγος του Στιούαρτ, είναι λαίμαργη και δεν σταματά να τρώει ενώ παράλληλα αγχώνεται με την αύξηση του βάρους της. Η Πένι έχει δύο παιδιά με τον 73χρονο σταρ, τον Έιντεν επτά ετών και τον Άλαστερ, 12 ετών. Είδε το σώμα της να αλλάζει και πλέον φορά ρούχα Νο. 14 έως κα ι16 κάτι που για εκείνη που υπήρξε μοντέλο, της έχει προκαλέσει στρες. Ο σύζυγός της την καθησυχάζει ότι την αγαπά ακριβώς έτσι όπως είναι, αλλά όταν τη βλέπει να είναι πολύ αγχωμένη με την εικόνα της την παροτρύνει να πάει για τζόκινγκ.

Η Πένι παντρεύτηκε τον Ροντ το 2007 έπειτα από μακρόχρονη σχέση. Όπως ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή, όταν ήταν έφηβη την κορόιδευαν που ήταν πολύ ψηλή και αδύνατη και φορούσε τρία κολάν ταυτόχρονα για να φαίνονται πιο παχουλά τα πόδια της. Μετά τα 40 και τις εγκυμοσύνες της ο μεταβολισμός της άλλαξε κι έτσι άρχισε να βάζει κιλά, όπως διαμαρτύρεται πλέον.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ