Γνωστός ράπερ απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Ο ράπερ, τραγουδιστής-τραγουδοποιός, δισκογραφικός παραγωγός, ηθοποιός και επιχειρηματίας, Snoop Dogg θα τιμηθεί με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ στις 19 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ.

Ο ράπερ αναγνωρίζεται για τη συνεισφορά του στην κατηγορία της δισκογραφίας και θα λάβει το αστέρι 2.651 στη Λεωφόρο Χόλιγουντ μπροστά από το στούντιο του σόου «Jimmy Kimmel Live!».

«Ο Snoop Dogg είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τα πάντα. Κάνει ραπ, είναι ηθοποιός, παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή, μαγειρεύει και βοηθά τα παιδιά της κοινότητας με το φιλανθρωπικό έργο του» δήλωσε η Άνα Μαρτίνεζ, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ. «Τον καλωσορίζουμε στη Λεωφόρο της Δόξας» τόνισε.

Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι στην ειδική τελετή για να τιμήσει τον Snoop Dogg. Θα συνοδεύεται από τον Λιρόν Γκούμπλερ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ, το οποίο διαχειρίζεται τα αστέρια, σύμφωνα με το Page Six.Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ