Το πρώτο μήνυμα της Λάουρα Νάργες μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο – ΦΩΤΟ

Πέρασαν αρκετές ημέρες από τότε που έγινε γνωστό ότι η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν είναι πλέον ζευγάρι. Εκείνη αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ εκείνος δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στη σχέση του με τα social media που έτσι και αλλιώς ήταν σπάνια.

Η Λάουρα όμως, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της τις ευαισθησίες της αυτόν τον καιρό και ανέβασε μία φωτογραφία της με φόντο την Αθήνα. Σχεδόν αμακιγιάριστη, με βλέμμα θλιμμένο και λόγια γλυκά μίλησε στους followers της, αφήνοντας να φανεί η πικρία της και οι μοναχικές στιγμές που περνά. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά δίπλα από τη φωτογραφία της απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της φίλους:

«Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα! • ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ