Κορυφαίο μοντέλο καλεί σε μποϊκοτάζ του Victoria’s Secret Show – ΦΩΤΟ

Το top model Ρόμπιν Λόουλι τάσσεται κατά του Victoria’s Secret σόου και των τέλειων “Αγγέλων” του καλώντας σε μποϊκοτάζ του ετήσιου σόου του..

Η 29χρονη Αυστραλιανή, plus size μοντέλο, πρωτοπορεί σε μια εκστρατεία για μεγαλύτερη διαφορετικότητα στον διάδρομο του Fashion Show της Victoria’s Secret, όπως έκανε πέρυσι η Άσλεϊ Γκράχαμ.

Μετά την έναρξη συλλογής υπογραφών με αίτημα το μποϊκοτάζ της ετήσιας επίδειξης μόδας του brand εσωρούχων το μοντέλο δήλωσε ότι ηγείται της πρωτοβουλίας για “το καλό της κόρη της”.

Το μοντέλο εμφανίστηκε σε εκπομπή του αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου Channel Seven και είπε ότι δεν τη νοιάζει αν δεν βαδίσει ποτέ στην πασαρέλα για το Victoria’s Secret Show και ότι εστιάζει στη βελτίωση των προτύπων στη βιομηχανία του μόντελινγκ.

“Βαρέθηκα και κουράστηκα να βλέπω τον ίδιο τύπο σώματος” ανέφερε η Λόουλι και πρόσθεσε: “Δεν ζητώ από τους ανθρώπους να μποϊκοτάρουν τα κορίτσια, απλώς θέλω να προστεθεί διαφορετικότητα. Θέλω να μην υπάρχουν αποκλεισμοί, να συμπεριλάβω μερικά άλλα μεγέθη”.Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ