Νέο πρόβλημα υγείας για τον Ντίνο Καρύδη: Ακόμη και με αναπηρικό καροτσάκι θα πάω στην πρεμιέρα της Σμαράγδας

Γολγοθάς δίχως τέλος για τον Ντίνο Καρύδη. Πριν από λίγες ημέρες, ο δημοφιλής ηθοποιός εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο, προκειμένου να του αφαιρεθεί υγρό που εντόπισαν οι γιατροί στους πνεύμονές του, ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Το πρόβλημα υγείας που του άφησε η διαδήλωση για τη Μακεδονία, στην οποία συμμετείχε τον περασμένο Μάιο με αποτέλεσμα να πάθει καρδιακό επεισόδιο μετά τη ρίψη χημικών, φαίνεται ότι θα πάρει πολύ χρόνο ώσπου να διορθωθεί, όπως δηλώνει ο ίδιος στην Espresso.

“Τα πόδια μου έχουν πρηστεί πολύ, ενώ πριν από λίγες ημέρες νοσηλεύτηκα για μια εβδομάδα, για να μου βγάλουν υγρό από τους πνεύμονες. Είναι υγρό που απορρέει από την καρδιά και καταλήγει στους πνεύμονες. Μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως δεν το βάζω κάτω, το παλεύω”. Στο πλευρό του πάντα βρίσκονται η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου και η κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη. “Είναι και οι δύο κοντά μου σε όλο αυτό που βιώνω”, τονίζει ενώ δηλώνει αποφασισμένος να παρευρεθεί ό,τι και να γίνει στην πρεμιέρα της Σμαράγδας Καρύδη.

“Ακόμα και με το πι ή με αναπηρικό καροτσάκι θα είμαι κοντά της. Θέλω να είμαι κοντά της, γιατί η Σμαράγδα μας στηρίζει και οικονομικά και ηθικά και σε όλα. Έχει πολύ σπουδαία ψυχή το παιδί μου”, αναφέρει.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ