Σύννεφα στον Παράδεισο για Ιρίνα Σάικ και Μπράντλεϊ Κούπερ; – Μιλιούνται με το ζόρι – ΦΩΤΟ

Δεν μοιάζουν ευτυχισμένοι πλέον ο Μπράντλεϊ Κούπερ με την Ιρίνα Σάικ. Οι κακές γλώσσες λένε ότι το ζευγάρι έχει αποξενωθεί και πως μετά τη γέννηση της κόρης τους μοιάζουν να έχουν χάσει τη λάμψη και τη σπίθα που είχαν μεταξύ τους.

Οι δυο τους εθεάθησαν σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Εκείνος φορούσε ένα φούτερ κι εκείνη ήταν αμακιγιάριστη. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ούτε αντάλλασσαν κουβέντα αλλά ούτε και βλέμμα. Εκείνη κοιτούσε έξω στο πεζοδρόμιο κι εκείνος έμοιαζε κακοδιάθετος. Οι δυο τους έχουν σχέση από το 2015 ενώ πέρυσι απέκτησαν μία κόρη, τη Λέα.

Όπως αναφέρει η Page Six, το ζευγάρι αντιμετωπίζει δυσκολίες εδώ και μήνες. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από το ζευγάρι που κάνει βόλτα στη Νέα Υόρκη μαζί με την κόρη του και απεικνίζονται και οι δύο να μην έχουν καμία επικοινωνία ενώ τα πρόσωπά τους είναι ανέκφραστα.

Όπως φημολογείται εκείνος δεν πίνει και επιλέγει μία πιο πνευματική ζωή ενώ η Ιρίνα έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ως μοντέλου με πάρτι, επιδείξεις, φωτογραφίσεις και ξενύχτια. Μάλιστα, πρόσφατα ταξίδεψε μόνη της στην Ίμπιζα για το πάρτι των συνεργατών της και πολύ διάσημων φωτογράφων Mert Alas και Marcus Piggott.

Πηγή: Page Six, πηγή φωτό: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ