Πού βρίσκεται σήμερα η “Γωγώ” από το Καφέ της Χαράς

Στην παγωμένη Μόσχα ζει πλέον η ηθοποιός Ελένη Λιάσκα, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Καφέ της Χαράς» όπου υποδύεται τη Γωγώ.

Η ηθοποιός μιλά στην “Espresso” για τη ζωή της στη Ρωσία αλλά και τον έρωτα που ζει στο πλευρό του Ρώσου σύζυγού της, εξομολογείται τι τη δυσκόλεψε στο νέο ξεκίνημα αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

“Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου! Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Είμαι πολύ συναισθηματική και ρομαντική, και πάντα έλεγα ότι, αν βρω την πραγματική αγάπη, όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα” εξομολογείται η Ελένη.Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη Μόσχα, εξομολογήθηκε: “Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τη γλώσσα. Ενώ μιλάω άπταιστα αγγλικά και ιταλικά, τα ρωσικά με δυσκόλεψαν, δεν είναι εύκολη γλώσσα. Και το κρύο! Παναγία μου! Βίωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου το -30° Κελσίου! Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για μια Ελληνίδα; Πλέον φοράω τα πάντα για να βγω έξω! Βέβαια επειδή έχω φετίχ με τα καπέλα και τους σκούφους, έχω βρει τρόπο να αξιοποιήσω τη μεγάλη συλλογή μου”.Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ