Νύχτα τρόμου για υποψήφια του Next Top Model – Ληστής επιτέθηκε στην Κρητικιά καλλονή και άρχισε να τη χτυπά

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον απόλυτο τρόμο βρέθηκε υποψήφια του «Greece’s Next Top Model»! To πανέμορφο μοντέλο και φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Αθηνών Στέλλα Σαμνιώτη, που πέρασε από την οντισιόν του δημοφιλούς ριάλιτι ομορφιάς στο Ηράκλειο -το επεισόδιο δεν έχει προβληθεί ακόμα-, πάλεψε με έναν ληστή, ο οποίος της επιτέθηκε μες στο σκοτάδι για να αρπάξει το πορτοφόλι της και το κινητό τηλέφωνό της,

Τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης η 22χρονη Κρητικιά καλλονή επέστρεφε στο σπίτι της. Μόλις έβαζε το κλειδί στην πόρτα, της επιτέθηκε ένας άνδρας ο οποίος την πέταξε κάτω και άρχισε να τη χτυπά. Αν και για μια στιγμή πίστεψε ότι δεν θα καταφέρει να βγει ζωντανή, η εντυπωσιακή φοιτήτρια πάλεψε με τον μονόχειρα ληστή και γλίτωσε.

Όμως, ως σήμερα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ: «Γύρω στις 12 παρά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης βγήκα από το σπίτι μου στη Δάφνη για να σηκώσω χρήματα από το ΑΤΜ. Καθώς έστριβα στη γωνία, είδα έναν άγνωστο μελαψό άνδρα, ο οποίος μου φάνηκε περίεργος. Σήκωσα χρήματα από το μηχάνημα ανάληψης, αλλά περίπου δέκα μέτρα πριν από το σπίτι μου κοίταξα πίσω και τον ξαναείδα!» περιγράφει η 22χρονη στην «Espresso».

Όπως λέει, αμέσως μετά ο μελαψός άνδρας τής επιτέθηκε από τα αριστερά, την ώρα που πήγε να ξεκλειδώσει: «Άκουσα τα βήματα κάποιου να τρέχει και γυρνώντας τον είδα να ορμάει καταπάνω μου με ένα βλέμμα δολοφονικό! Με έριξε κάτω και χτυπούσε το κεφάλι μου στο πάτωμα τόσο δυνατά που νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Εκείνη τη στιγμή ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω! Όμως, αντιστάθηκα και έπειτα από ένα λεπτό τράπηκε σε φυγή, έχοντας αρπάξει το κινητό και το πορτοφόλι μου»!

Η καλλονή από το Ηράκλειο της Κρήτης μπήκε στο σπίτι της τρέμοντας από τον φόβο και ειδοποίησε την αδελφή της, τον σύζυγό της, καθώς και την κολλητή της που έφτασε με τον φίλο της. Όταν πια συνήλθε από τα χτυπήματα, ενεργοποίησαν τη γνωστή εφαρμογή Cloud και διαπίστωσαν ότι ο δράστης της επίθεσης βρισκόταν σε ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

«Οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να μπουν, γιατί δεν είχαν ένταλμα και φοβούνταν μήπως προκληθεί αναταραχή. Τελικά, οι δύο άντρες της παρέας μου με τη βοήθεια του σεκιουριτά εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος είναι Τζαμαϊκανός, και τον έβγαλαν έξω. Όταν είδα ότι είχε πάνω του μαχαίρι και κατσαβίδι, σκέφτηκα ότι αν είχε δύο χέρια, θα με είχε σφάξει!» καταλήγει με τρεμάμενη φωνή η 22χρονη, η οποία είναι ψυχολογικό ράκος και φοβάται να βγει από το σπίτι της.Πηγή: ESPRESSO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ