Η πρόταση γάμου στα βραβεία Emmy που έγινε viral – ΒΙΝΤΕΟ

Ούτε τηλεοπτική σειρά, ούτε τηλεταινία, ούτε κάποιος πρωταγωνιστής έκλεψε την παράσταση κατά την 70ή τελετή απονομής των Emmy Awards, των βραβείων της αμερικανικής τηλεόρασης. Αυτό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες, είναι η πρόταση γάμου που έγινε ταυτόχρονα με την παραλαβή του βραβείου σε μια τελετή που μεταδιδόταν απευθείας σε εκατομμύρια θεατές.

O Γκλεν Βάις είχε ήδη αποσπάσει 13 Emmys αλλά μέχρι σήμερα, ο τηλεοπτικός σκηνοθέτης ήταν σχεδόν άγνωστος πέρα από τον στενό κύκλο του Χόλιγουντ. Ήταν αρκετή η πρόταση γάμου που έκανε τη στιγμή της παραλαβής του 14ου αγαλματιδίου του (για τη σκηνοθεσία της τελευταίας τελετής απονομής των ‘Οσκαρ) χθες βράδυ, ώστε ο 57χρονος να γίνει διάσημος παγκοσμίως.

«Η μητέρα μου πέθανε πριν δυο εβδομάδες και μου έλεγε να μην αφήσω την ηλιαχτίδα να φύγει από τη ζωή μου», είπε ο 57χρονος παραγωγός και σκηνοθέτης. «Ηλιαχτίδα είναι το κορίτσι μου που δε θέλω πια να την αποκαλώ κορίτσι μου αλλά γυναίκα μου», συμπλήρωσε, αφήνοντας άφωνη την φίλη του Jan Svendsen.

“Διερωτάσαι γιατί δεν μου αρέσει να σε αποκαλώ ‘σύντροφό μου’; είπε ο Βάις απευθυνόμενος στη φίλη του που ήταν μέσα στην αίθουσα. “Γιατί θέλω να σε αποκαλώ γυναίκα μου”, πρόσθεσε.

Ο σκηνοθέτης ολοκλήρωσε την πρόταση πάνω στη σκηνή του Microsoft Theater προσφέροντας στη μέλλουσα σύζυγό του το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μητέρας του, η οποία πέθανε πριν από δύο εβδομάδες. Έκπληξη και συγκίνηση επικράτησαν στην αίθουσα, με πολλές ηθοποιούς να δακρύζουν και τους παρευρισκομένους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ