Όργιο φημών: Έγκυος στο πέμπτο της παιδί η Βικτόρια Μπέκαμ; – ΦΩΤΟ

Για πέμπτη φορά είναι έγκυος η Βικτόρια Μπέκαμ σύμφωνα με δημοσίευμα του ΟΚ! της Αυστραλίας που επικαλείται πηγές από το κοντινό περιβάλλον του ζεύγους.

Όπως αναφέρουν οι ανώνυμες πηγές “η Βικτόρια ήδη λάμπει, είναι αυτή η λάμψη της εγκυμοσύνης”. Άλλη πηγή αναφέρει πως η Βικτόρια ήθελε πέμπτο παιδί από τη στιγμή που γέννησε τη Χάρπερ.

Επίσης, ήταν κοινή επιθυμία του Ντέιβιντ και της Βικτόρια καθώς τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα με τον γάμο τους και αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος να αφήσουν το παρελθόν πίσω.

“Ο Ντέιβιντ θυμήθηκε την περίοδο γέννησης της Χάρπερ και πόσο χαρά του είχε δώσει. Αυτή η εγκυμοσύνη τούς έσωσε. Η Βικτόρια ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένη και πιο ερωτευμένη” πρόσθεσε η ίδια πηγή. Μάλιστα, το περιοδικό δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές των Μπέκαμ στο σκάφος του Έλτον Τζον όπου ο Ντέιβιντ απεικονίζεται να φιλά την κοιλιά της γυναίκας του και οι ίδιοι επιδίδονται σε φιλιά και χάδια δείχνοντας ότι έχουν ανανεώσει τον έρωτά τους.

Ωστόσο, φωτογραφίες που η ίδια η Βικτόρια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο instagram δεν φέρει κανένα σημάδι εγκυμοσύνης καθώς είναι τόσο αδύνατη όπως πάντα. Επιπλέον, το ίδιο το ΟΚ! νωρίτερα μέσα στον χρόνο είχε δημοσιεύσει δηλώσεις της Βικτόρια που έλεγε απηυδισμένη “τελείωσα με τις εγκυμοσύνες. Έχω τέσσερα παιδιά, νομίζω αυτό είναι αρκετό”. Μάλιστα, το περιοδικό σημείωνε στο παρελθόν ότι ο Ντέιβιντ ήταν εκείνος που ικέτευε τη σύζυγό του για περισσότερα παιδιά κι εκείνη ήταν εντελώς αρνητική. Πάντως, στο τωρινό δημοσίευμα, είναι η Βικτόρια που ικέτευε τον Ντέιβιντ να κάνουν παιδί. Ο εκπρόσωπος του ζεύγους μιλώντας στο Gossip Cop ανέφερε ότι πρόκειται για “σκουπίδια”.

Πηγή: Daily Mail, OK!, Gossip Cop

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ