Πρώτος γάμος για την 57χρονη Ντάριλ Χάνα – Ο πασίγνωστος ροκ σταρ που της έκλεψε την καρδιά – ΒΙΝΤΕΟ

Η κοινή αγάπη τους για τη φύση και τον εθελοντισμό τους έφερε κοντά. Η “Γοργόνα” Ντάριλ Χάνα επισφράγισε τον έρωτά της με τον 72χρονο Καναδό ροκ σταρ Νιλ Γιανγκ με έναν γάμο που αιφνιδίασε τους πάντες.

Οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί σχεδόν παράλληλα με το διαζύγιο του Νιλ Γιανγκ από τη δεύτερη σύζυγό του Πέγκι Γιανγκ με την οποία ήταν παντρεμένος επί 36 χρόνια, το 2014.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία διπλή τελετή, η πρώτη στο γιοτ του Γιανγκ στην Ουάσινγκτον και η δεύτερη στην Καλιφόρνια στις 24 Αυγούστου.

Ο γάμος στο γιοτ έγινε στις 27 Ιουλίου, την ώρα του ηλιοβασιλέματος όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα και ήταν πράγματι μαγική ώρα. Η δεύτερη τελετή ήταν πιο ανοικτή και παρευρέθησαν περίπου 100 καλεσμένοι σύμφωνα με την Page Six, ενώ ανάμεσα σ’ αυτούς ήταν η Τζόνι Μίτσελ αλλά και ο Στέφεν Στιλς.

Η Ντάριλ Χάνα που έγινε διάσημη από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία “Γοργόνα” με τον Τομ Χανκς, δεν είχε παντρευτεί ποτέ μέχρι σήμερα ενώ είχε ζήσει θυελλώδεις έρωτες με τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ, τον Τζάκσον Μπράουν και άλλους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ