Γιατί συγκινήθηκε η Λαμπίρη on camera – Αποχωρεί από την τηλεόραση; – ΒΙΝΤΕΟ

Συναισθηματικά φορτισμένη και αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη της Χριστίνας Λαμπίρη, η οποία άνοιξε τις πόρτες του νέου της εστιατορίου, στην εκπομπή Happy Day.

“Θα είμαι συνέχεια στο εστιατόριο”, είπε και, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε ευθέως αν θα την χάσουμε από την τηλεόραση απάντησε “θα σας λείψω;”.

“Ηλικιακά είμαι σε ένα σημείο που θέλω να κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά… Θέλω να επιλέγω πια, να λέω “όχι εδώ, ναι εδώ”. Είναι σαν να κλείνει ένας κύκλος και να ξεκινά ένας άλλος», ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια, προσθέτοντας πως «αυτό δε σημαίνει ότι θα είμαι εκτός τηλεόρασης, αλλά μπορεί και να είμαι… Ο κύκλος σαν κύκλος εκτιμώ ότι έχει κλείσει. Πραγματικά δεν έχω μιλήσει για του χρόνου, μόνο απ’ έξω, απ’ έξω. Χρειάζομαι ξεκούραση, προτιμώ το εστιατόριο… Το συμβόλαιό μου λήγει τώρα, τέλος του μήνα με το Εpsilon. Η συνεργασία μου ολοκληρώνεται”, ανέφερε.

“Συγκινούμαι… έχω δώσει τόσα πολλά σ’ αυτή τη δουλειά, στην τηλεόραση και στερήθηκα πράγματα που δεν γυρίζουν. Να ξανακάνω την κόρη μου, τη Μαρίσα έξι χρονών δεν γίνεται, πολύ θα το ήθελα, γιατί θα γύριζα και εγώ πίσω… μόνο ενοχές έχω…!”, είπε συγκινημένη, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ