Η Drag queen Τάνια Κέλλυ για τον Καρανίκα: Είμαι καψούρα μαζί του

Η Drag queen Τάνια Κέλλυ που έβγαλε selfie με τον Νίκο Καρανίκα αναφέρθηκε στην γνωριμία τους και είπε μεταξύ άλλων ότι είναι “καψούρα” μαζί του.

“Δεν είμαι άνθρωπος του περιθωρίου. Θα βγάζω φωτογραφία με όποιον θέλω. Με τον Νίκο Καρανίκα είμαι καψούρα” είπε μεταξύ άλλων η Τάνια Κέλλυ, μιλώντας στην Espresso.

“Τον γουστάρω. Αν δεν τον γούσταρα, δεν θα κάναμε παρέα και δεν θα βγάζαμε φωτογραφίες. Δεν με ενδιαφέρει τι επαγγέλλεται” πρόσθεσε και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα λέγοντας:

“Είχε έρθει στις Κούκλες όπου κάνω σόου και μιλούσαμε χωρίς να ξέρω ποιος είναι. Μετά βγάλαμε φωτογραφίες και έμαθα την ταυτότητα του την επόμενη μέρα από τα blogs. Συνεχίσαμε να μιλάμε μέσω Facebook, όπου είμαστε φίλοι. Δεν του αρέσουν τα πολυσύχναστα μέρη για καφέ και φαγητό και επειδή είναι πολύ εργατικός και δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν είναι εύκολο να συναντιόμαστε συχνά. Όποτε όμως οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν, βγαίνουμε και μου δίνει συμβουλές πριν καν του το ζητήσω. Με προτρέπει να κάνω πράγματα για εμένα και αυτό μου αρέσει πολύ, γιατί ακουμπάει την ψυχή μου. Δεν είναι άνθρωπος που κοιτάζει την εμφάνιση αλλά την ποιότητα”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ