Έσκασε “βόμβα” στο Survivor – Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα Ασυλίας που είχε πολλές ανατροπές, οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-9 στο Survivor. Έτσι οι Διάσημοι οδηγήθηκαν στον αγώνα Ατομικής Ασυλίας. Εκεί, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας για τους Διάσημους ήταν η Κατερίνα Δαλάκα.

Στον Αγώνα Ατομικής Ασυλίας υπήρξε μεγάλη ένταση και αγωνία. Στο τέλος έμειναν Εύη και Σώζων και νικήτρια αναδείχθηκε η Εύη που πήρε το δεύτερο κολιέ ασυλίας. Έτσι, τα δύο κορίτσια προστατεύτηκαν. Στο Συμβούλιο πρωταγωνιστής ήταν πάλι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, που όπως αναμενόταν ψηφίστηκε από όλη την ομάδα. Η Εύη ψήφισε τον Στέλιο Κρητικό και η Δαλάκα τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

Σήμερα θα δούμε ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με το athensmagazine.gr, η ψηφοφορία ανάμεσα στον Στέλιο Κρητικό και τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο ήταν τεράστιο ντέρμπι. Άρα, αυτός που μένει σίγουρα στο παιχνίδι είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, πριν από λίγο αποχώρησε ο Στέλιος Κρητικός!

Πρόκειται για αποχώρηση “βόμβα” καθώς, ο ηθοποιός ήταν ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού, αν και πολλοί τηλεθεατές είχαν αρχίσει τελευταία να απογοητεύονται από τη συμπεριφορά του.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για διαρροή (spoiler) και υπάρχει η πιθανότητα να μην επιβεβαιωθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ