Η χήρα του Γιώργου Βασιλείου: Αρνούμαι να αποδεχτώ πως δεν είναι κοντά μου

Δυόμισι χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου έφυγε από τη ζωή, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

“Η υστεροφημία που άφησε ο Γιώργος ως παρακαταθήκη στα παιδιά και σε μένα είναι μία ‘προίκα’ τιμής για την υπόλοιπη ζωή μας. Όταν ‘έφυγε’ μας είχε εξασφαλίσει όλους οικονομικά και με το παραπάνω. Με κινητά και ακίνητα, αλλά και με μία περιουσία που μας επιτρέπει να ζούμε άνετα και αξιοπρεπέστατα. ‘Όλα αυτά τα κέρδισε με πολύ κόπο, ξενύχτια και κούραση από το επάγγελμά του, για να μην μας λείψει τίποτα και ποτέ” αναφέρει η χήρα του ηθοποιού, Λία Θερμογιάννη μιλώντας στην Espresso.

“Με τίμησε και τον τίμησα. Με αγάπησε πολύ, μα και εγώ από τα 20 μου του χάρισα απέραντη αγάπη και λατρεία που τόσο στερήθηκε στα παιδικά του χρόνια. Ήταν ένας ιππότης, υπόδειγμα άνδρα. Είχα τον καλύτερο, τον πιο υπέροχο, τον πιο γλυκό σύζυγο του κόσμου” σημείωσε.

“Ακόμα και σήμερα ο κόσμος με χαιρετάει με εγκάρδια, μου σφίγγει το χέρι, μου θυμίζει πράγματα της καθημερινότητας του. Η σελίδα του στο διαδίκτυο παραμένει ανοικτή και ούτε ένας από τους 6.000 followers του δεν την εγκατέλειψε μετά τον θάνατο του. Δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό μου. Στο νεκροταφείο δεν πηγαίνω καθημερινά. Αρνούμαι να αποδεχτώ πως δεν είναι κοντά μου και ο τάφος μου το επιβεβαιώνει” πρόσθεσε συγκινημένη η Λία Θερμογιάννη.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ