Οι απειλές της “Iron Barbie” κατά του Πέτρου Πολυχρονίδη – Για ποιο λόγο έγινε έξαλλη – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Πανταζή ή αλλιώς “Iron Barbie” όπως είναι γνωστή, είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor. Η παίκτρια των “Μαχητών” που κάθισε λίγο στο παιχνίδι, δεν φοβόταν να εκφράσει ανοιχτά τη γνώμη της προς τους άλλους συμπαίκτες της.

Η Μαρία Πανταζή γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια kickboxing. Έχει κερδίσει χρυσά μετάλλια σε Παγκόσμια και Διεθνή Τουρνουά Κ-1. Το 2015 αγωνίστηκε και κατέκτησε την Ζώνη του MmaChallengePro. Έχει υπάρξει παρουσιάστρια αθλητικής εκπομπής. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το mountain bike και το μανατζάρισμα αθλητών.

Το 2016 αποφάσισε να αγωνιστεί στο ZMAK, του οποίου ιδρυτής και πρόεδρος είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης, αλλά ξεκίνησε μία “κόντρα”. Όταν κατάλαβε ότι δεν θα την αφήσουν να αγωνιστεί (και ο Πέτρος δε σήκωνε τα τηλέφωνα όπως λέει) αποφάσισε να του στείλει μήνυμα μέσω YouTube…

Στην περιγραφή του βίντεο διαβάζουμε: “Με ένα εξοργισμένο video-μήνυμα στην επίσημη σελίδα της, η Μαρία Πανταζή έδειξε πως η κόντρα της με τους performers του ΖΜΑΚ δεν έχει κλείσει. Απεναντίας. Η κορυφαία kickboxer, μετά την αρνητική απάντηση του Πέτρου Πολυχρονίδη να συμμετάσχει στο ΖΜΑΚ, το προχώρησε παρακάτω και μάλιστα… πολύ απειλητικά, προς τον ιδρυτή του promotion”.

Μάλιστα πρότεινε να παίξει ενάντια και σε άνδρα, κάτι που απαγορεύεται. Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ