Δείτε την μελαχρινή καλλονή Αλ Ρουφάι που έχει κλέψει την καρδιά του μαχητή Θοδωρή από το Survivor – ΦΩΤΟ

Μια Ινδή καλλονή έχει κλέψει την καρδιά του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου, του παίκτη των “Μαχητών” στο Survivor.

Στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας που κέρδισαν οι “Μαχητές”, το γοητευτικό μοντέλο διάβασε ένα γράμμα από την αγαπημένη του Αλία Αλ Ρουφάι και συγκινήθηκε ιδιαίτερα.

“Η Αλία είναι μια κοπέλα που από την πρώτη στιγμή που την είδα, είπα ότι με αυτή τη γυναίκα θέλω να κάνω οικογένεια. Ήταν περίεργο συναίσθημα. Ανυπομονώ να τη δω και να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα”, δήλωσε αμέσως μετά στην κάμερα του Survivor.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της στην Espresso, η Αλία κατάγεται από την Ινδία και παρότι μοιάζει με μοντέλο, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στυλίστριες του Bollywood και όχι μόνο. Συνεντεύξεις της έχουν φιλοξενηθεί στην ινδική “Vogue”. Έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει μεταπτυχιακό στο μάρκετινγκ, αλλά έχει διαπρέψει ως fashion stylist και σύμβουλος μόδας. Επίσης, έχει υπάρξει και διευθύντρια του περιοδικού “Harper’s Bazaar”, στην Ινδία.

Με τον Θοδωρή είναι καιρό μαζί, ενώ κάνει πολύ συχνά δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες του συντρόφου της από το παιχνίδι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ