Τα “καρφιά” του Τζώρτζη για τη Γωγώ μετά την αποχώρησή της από το Master Chef – ΒΙΝΤΕΟ

Την ποδιά του Master Chef αναγκάστηκε να βγάλει για δεύτερη φορά η Γωγώ Κωστάκη, η οποία είχε αποχωρήσει ξανά από τον διαγωνισμό και επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες.

Η 26χρονη ήταν υποψήφια για αποχώρηση με τους Δημήτρη Τσίκιλη και Σάββα Ληχανίδη, οι οποίοι κατάφεραν με τα πιάτα τους να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

«Φτάνοντας μέχρι εδώ και ακούγοντας τα λόγια των κριτών, έχω καταφέρει αυτό το πράγμα για το οποίο ήρθα στον διαγωνισμό. Να μάθω τον εαυτό μου, να γίνω καλύτερη σαν άνθρωπος, να μάθω πράγματα πάνω στη μαγειρική. Και σίγουρα να μάθω να πιστεύω στον εαυτό μου και να μην βασίζομαι στους άλλους. Όλα αυτά τα κατάφερα, διαγωνίστηκα με τον εαυτό μου στην ουσία τόσες φορές», είπε μεταξύ άλλων η Γωγώ Κωστάκη.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η στάση του Τζώρτζη Παπανικολάου που όχι απλά δεν θέλησε να δώσει την παραμικρή βοήθεια στη Γωγώ, αλλά ενθάρρυνε και τη Μάγκυ να κάνει το ίδιο.

Μάλιστα, όταν ο Τζώρτζης πληροφορήθηκε ότι η Γωγώ έφυγε από το παιχνίδι, είπε: “Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, άρα πιστεύω ότι και η Γωγώ έφτασε στους δέκα από τύχη γιατί δεν έδειξε τι πραγματικά αξίζει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ