Survivor spoiler: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα

Για τρίτη συνεχόμενη φορά στον αγώνα ασυλίας του Survivor, οι Διάσημοι δεν τα κατάφεραν. Στο Συμβούλιο του Νησιού για ακόμη μία φορά υποψήφια από την κάλπη βγήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος ως ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

O Γιάννης Τσίλης που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας και είχε τη δεύτερη ατομική ασυλία, ψήφισε ως τρίτο υποψήφιο τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Τα λόγια μάλιστα του Νάσου αμέσως μόλις βγήκε υποψήφιος συγκίνησαν όλους και ακόμη και οι Μαχητές τον χειροκρότησαν. Ο αγώνας που προηγήθηκε έληξε με σκορ 10-5 αφού έμειναν εκτός αγωνιστικού χώρου η Κατερίνα Δαλάκα αλλά και ο Μιχάλης Μουρούτσος που αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν από νωρίς στο διαδίκτυο ο Νάσος Παπαργυρόπουλος συγκέντρωσε τις περισσότερες θετικές ψήφους. Απομένουν λοιπόν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, o παίκτης που φαίνεται να αποχωρεί σήμερα είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Ωστόσο, υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για διαρροές (spoiler) που δεν βασίζονται σε συγκεκριμένη πηγή και υπάρχει η πιθανότητα να μην επιβεβαιωθούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ