Τρόμος για την οικογένεια του Κόλιν Φερθ

Σε θρίλερ πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα ο Κόλι Φερθ, αφού ένας stalker έχει κάνει δύσκολη τη ζωή του ίδιου και της συζύγου του. Η 48χρονη Λίβια Τζουτζιόλι ισχυρίζεται ότι ο Ιταλός δημοσιογράφος και παιδικός της φίλος Μάρκο Μπρανκάτσα βομβαρδίζει την ίδια με απειλητικά τηλεφωνήματα και μηνύματα, ενώ έχει αποστείλει και στον σύζυγό της email με φωτογραφίες αδιευκρίνιστου περιεχομένου.

Σύμφωνα με τους «Times», το ζευγάρι προσέφυγε στις ιταλικές αρχές, οι οποίες κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή του 55χρονου stalker, με τον οποίο η Τζουτζιόλι γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια, αφού διατηρεί σπίτι κοντά στην πόλη Τσιτά ντελά Πιεβ, στην Ούμπρια.

Ο Μπρανκάτσα, ο οποίος εργάζεται στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, φέρεται ότι άρχισε την παρενόχληση του διάσημου ζευγαριού τον Σεπτέμβριο του 2016, επειδή δεν μπορούσε να αντέξει το γεγονός ότι είχε αποκοπεί από τη ζωή της. Σύμφωνα μάλιστα με τη «La Repubblica», είχε απειλήσει να γράψει για εκείνους δυσφημιστικά άρθρα. Στην κατάθεσή της, η Τζουτζιόλι αναφέρει ότι ζει με τον φόβο, καθώς πιστεύει ότι ο Μπρανκάτσα μπορεί να την ακολουθεί.

Οι δικηγόροι του κατηγορούμενου χαρακτηρίζουν ψευδή τα όσα του προσάπτει το ζεύγος Φερθ, λέγοντας ότι ο Μπρανκάτσα δεν έχει την παραμικρή συμμετοχή στα περιστατικά που περιγράφουν και ότι έχει κινηθεί ήδη νομικά για να προστατεύσει το καλό του όνομα και την υπόληψή του, αλλά και για να μπορέσει να πει τη δική του βερσιόν των γεγονότων.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ