Survivor- Η Κατερίνα Χαλικιά “αδειάζει” την Ξένια: Είπε ένα μεγάλο ψέμα – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στο “Survivor Πανόραμα” ήταν σήμερα η Κατερίνα Χαλικιά, η οποία αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια των “Διασήμων” μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι αλλά και για την απόφαση της συμπαίκτριας της Ξένιας, να την βγάλει προτεινόμενη, αφού είχε κερδίσει την ασυλία.

«Με ξάφνιασε η Ξένια! Τις τελευταίες ημέρες, είχα δει ότι δύο με τρία άτομα και τη Ξένια κάτι είχε γίνει, είδα συμπεριφορές να αλλάζουν ξαφνικά. Εγώ και η Ξένια κοιμόμασταν κολλητά, είχαμε μία πολύ καλή σχέση, εκείνη μου έδινε λίγο χώρο, εγώ την σκέπαζα, μου έφτιαχνε τα μαλλιά και ξαφνικά την επόμενη μέρα με ψηφίζει και παθαίνω σοκ!», είπε η Κατερίνα Χαλικιά, ενώ διέψευσε την τραγουδίστρια των REC ότι δεν την πλησίασε μετά την ψηφοφορία, όπως ανέφερε η ίδια στην κάμερα του παιχνιδιού, αλλά και πως, μία ημέρα πριν από το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας το οποίο κέρδισε, έκλαιγε και έλεγε ότι δεν αντέχει και ήθελε να φύγει.

«Eίπε ένα πολύ μεγάλο ψέμα. Δεν με πλησίασε ποτέ. Την πλησίασα εγώ και της λέω “δεν πειράζει έτσι είναι το παιχνίδι”. Ο καθένας λέει ότι του αρέσει. Εγώ και στο συμβούλιο φεύγοντας της είπα εντάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ