Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μόλυ πουλάνε την «Σχεδία» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης -ΦΩΤΟ

Το κόκκινο γιλέκο του πωλητή του περιοδικού «Σχεδία» φόρεσαν σήμερα γνωστοί Θεσσαλονικείς, στέλνοντας έτσι ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης σε ανθρώπους, που βιώνουν την κοινωνική και οικονομική κρίση, με τον πιο σκληρό τρόπο.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δράσης «Πωλητής για μία ώρα», ή επί το αγγλικότερον «Celebrity Selling», που γίνεται κάθε χρόνο την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και είναι αφιερωμένη στους ανά τον κόσμο πωλητές των περιοδικών δρόμου.

Από τις 12:00 περίπου το μεσημέρι, φόρεσαν το χαρακτηριστικό κόκκινο γιλέκο με τα διακριτικά του περιοδικού «Σχεδία» και βρέθηκαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πουλήσουν το περιοδικό στους περαστικούς και να στηρίξουν τη δράση του.

Παρά τη βροχόπτωση, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους να γνωρίσουν και να αγοράσουν τη «Σχεδία». Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους πωλητές. Μεταξύ αυτών, ήταν ο tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης, ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο Γιώργος Λέντζας, αλλά και ο Θοδωρής Πλακίδης.

«Είναι το ελάχιστο των ελάχιστων αυτό που προσφέρω σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται καθημερινά που να προσφέρω μισή ώρα δεν είναι τίποτα. Δώρο στον εαυτό μου κάνω», δήλωσε ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ